Volledig scherm
© Videostill E! News

Voormalig tieneridool Chad Michael Murray heeft tips voor opvolgers

Jarenlang was de Amerikaanse acteur Chad Michael Murray (37) dankzij rollen in Freaky Friday, One Tree Hill, A Cinderella Story en Dawson's Creek één van de heetste acteurs in Hollywood. Die tijd ligt inmiddels achter hem, maar hij is niet te beroerd om wat wijze raad te delen met de ‘hotties’ van nu.

In een interview met E! News vertelt Chad bijvoorbeeld dat het ,,niet zo handig is om eerst proberen te daten met de moeder van je klasgenootje en als ze je vervolgens afwijst er dan alsnog met de dochter vandoor te gaan.’’ Daarmee doelt hij op de verhaallijn van de Disney-succesfilm Freaky Friday waarin Murray te zien was met Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis.

Ook de film A Cinderella Story -die vandaag precies 15 jaar geleden in première ging- krijgt er behoorlijk van langs. ,,Als je een meisje dat je dagelijks ziet ineens niet meer kan herkennen met een héél klein maskertje op, dan moet je écht naar de dokter’’, aldus Chad Michael Murray grappend in het interview. 

Tegenwoordig heeft de acteur het genre niet volledig gedag gezegd: hij speelt een gastrol in de dramaserie Riverdale.

  1. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

    Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.