Volledig scherm
© bruno

Vriend Gigi Ravelli nóg rijker dan gedacht

De vriend van actrice Gigi Ravelli (32) is sinds donderdag nog rijker dan hij al was. Roger Hodenius (43), die sinds april 2014 een relatie heeft met Gigi, is mede-oprichter van het beurshandelbedrijf Flow Traders. Dat bedrijf is naar de beurs gegaan.

Volgens Quotenet gaan 'beursbinken' Roger en zijn kompaan Jan van Kuijk er financieel nog meer op vooruit. Een notering in de Quote 500 hadden ze al te pakken. De beursgang zou het Amsterdamse Flow Traders, dat zich specialiseert in snelle transacties door middel van computerprogramma's, één miljard kunnen opleveren.

,,Variabel belonen blijft zeer belangrijk. We keren relatief lage vaste salarissen uit, maar hebben wel goed nagedacht over hoe je werknemers met variabele beloningen wilt prikkelen'', zei Roger in 2009 over zijn bedrijf tegen de zakelijkse nieuwssite z24.

Het eigen vermogen van Roger wordt geschat op ruim 200 miljoen euro. Het geld wordt onder andere uitgegeven aan het liefdesnestje van Roger en Gigi, die sinds begin dit jaar in een grachtenpand aan de Amsterdamse Prinsengracht wonen. Het stulpje werd voor een kleine twee miljoen aangeschaft. Er rust geen hypotheek op.

Gigi, bekend van haar rol als Lorena Gonzalez in Goede Tijden Slechte Tijden, liet zich vorig jaar op eigen verzoek uit de populaire tv-soap schrijven. Sindsdien wordt ze mondjesmaat gezien op showbizzfeestjes. Roger zou zijn vriendin liever uit de publiciteit houden. Zijn rijkdom zou de reden zijn dat hij niet op de voorgrond wil treden.