'Vriend hoogzwangere Khloe Kardashian gaat vreemd'

De Amerikaanse showbizzmedia zijn in rep en roer, want volgens hen is Tristan Thompson, de vriend van de hoogzwangere Khloé Kardashian (33), afgelopen weekend vreemdgegaan. Thompson werd in New York gezien met 'een mysterieuze dame', terwijl de realityster in hun huis in Cleveland was. 

Tristan zou een, vooralsnog onbekende, vrouw gezoend hebben in de PH-D Lounge in The Big Apple en was later die avond ook met haar te zien op verschillende videobeelden. De twee gingen samen een hotel binnen, om een paar uur later weer te vertrekken naar uitgaansgelegenheid Soho House in het trendy Meatpacking District.

Rond 5.00 uur 's morgens keerden ze terug na een avondje stappen. De vrouw werd de volgende ochtend gespot toen ze het hotel verliet, in dezelfde kleding die ze de avond ervoor droeg. Tristan was in New York vanwege een basketbalwedstrijd die hij met zijn ploeg Cleveland Cavaliers moest spelen. Volgens omstanders in de club 'was Tristan erg close met een vrouw, die niet de zijne was'. Op social media wordt er volop gespeculeerd over het al dan niet vreemdgaan van de NBA-ster.

Er is vooralsnog geen reactie gekomen uit het 'kamp Kardashian' en ook Thompson hult zich in stilzwijgen. Khloé bevalt een dezer dagen van haar eerste kindje, dat ze krijgt met Tristan. Onlangs postte ze nog een foto waarop ze Tristan kust en schrijft: ,,Wij zijn er klaar voor, kleine!''

Volledig scherm
© AP

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
17734 stemmen