Volledig scherm
Trijntje en Alvin zijn sinds 2013 samen. © bruno

Vriend Trijntje Oosterhuis vindt haar ‘ook lekker met een beetje vlees’

Zangeres Trijntje Oosterhuis (46) is flink afgevallen dankzij een succesvol dieet, maar haar vriend Alvin Lewis ziet haar ook graag met een pondje meer. Toch zegt Trijntje zich fijner te voelen in haar nieuwe lijf.

Volledig scherm
© Facebook/ Trijntje Oosterhuis

Trijntje heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze ruim 20 kilo kwijtraakte met het Alizonne-dieet, een afslankmethode bestaande uit een dieet, supplementen, bindweefselmassages en ultrasone therapie. Volgens de artieste sloeg haar hormoonhuishouding op hol toen ze op haar 44ste zwanger raakte van dochtertje Maël Joni. 

,,Het Alizonne-dieet heeft me echt geholpen om af te vallen, maar ik heb levenslang. Ik zou bijna zeggen: het is voor iedere vrouw goed om tijdelijk iets te dik te zijn, want dan moet je je zelfvertrouwen uit andere dingen halen, die er veel meer toe doen dan de buitenkant. Nou ben ik nooit een slanke den geweest, daar hoef ik mijn identiteit ook niet uit te halen, maar het is ook leuk om het een keer om te draaien: wat gebeurt er met me als ik de beste versie van mezelf kan zijn?’’, vertelt Trijntje aan Veronica Magazine. ,,Nou, dan voel ik me toch wel on top of the world! Het is een cadeau aan mezelf.’’

Mario Bros-veldje

Volledig scherm
Trijntje en Alvin tijdens Ladies of Soul in Ziggo Dome, in 2015. © bruno

Om haar zelfvertrouwen nog meer een boost te geven, stelde Trijntje haar vriend Alvin (48), de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis met wie ze sinds 2013 samen is, verschillende keren de vraag of hij haar ‘niet veel leuker’ vindt zonder die extra kilo's. ,,Maar echt niet, hij zegt dan: ‘Ik vind jou ook lekker als je een beetje vlees hebt.’ Alleen, ík voel me fijner en dan ben je ook leuker’’, gaat ze verder. ,,Ik geniet er maar van, want geloof mij nou: ik ga echt niet tot in lengte van dagen een figuur hebben om door een ringetje te halen. Ik denk dat mijn transformatie te maken heeft met het afronden van de periode die we net hebben besproken. Misschien heb ik letterlijk een jas uitgedaan met het verliezen van die kilo’s. Als je afrekent met het verleden, ontstaat er weer ruimte voor een nieuw Mario Bros-veldje in jezelf. Daar hoort soms zo’n metamorfose bij.’’

Stok achter de deur de afgelopen maanden was voor Trijntje haar jubileumconcert in de Ziggo Dome. Trots toonde ze eind maart aan het publiek de legendarische rode jurk die ze 23 jaar geleden droeg tijdens de opening van de Amsterdam Arena. Het bovenstukje van de creatie zat zelfs een beetje ruim.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
6904 stemmen