Volledig scherm
© REUTERS

Vriendinnen Meghan Markle: ‘Ze stuurde smeekbrief naar haar vader’

Vrienden van de Britse hertogin Meghan Markle (37) hebben voor het eerst een boekje opengedaan over hun geliefde vriendin. Zo zeggen ze dat alle negatieve berichten over Meghan gelogen zijn, maar vertellen zij ook dat de royal na haar bruiloft met prins Harry haar vader een brief heeft geschreven. In de brief smeekte ze hem te stoppen met haar tot een slachtoffer te maken in de media.

Thomas Markle zou op die brief hebben gereageerd met een vraag om een fotoshoot met haar. De Britse tabloid Daily Mail baseert zich op een interview in People met vijf vriendinnen van de echtgenote van Harry die anoniem willen blijven. Volgens die vriendinnen is Meghan er kapot van wat haar vader haar heeft aangedaan en zal ze dat altijd blijven.

De vader van Meghan heeft in de media steen en been geklaagd dat zijn dochter geen contact met hem opneemt. Maar volgens de vriendinnen weet Markle prima hoe hij haar kan bereiken. ,,Hij heeft nooit gebeld en nooit een berichtje gestuurd. Het is superpijnlijk.’’

Volgens de vriendinnen zijn er veel leugens verspreid over Meghan. Zo zou zij helemaal geen ruzie hebben met Kate - de vrouw van prins William - en is ze helemaal niet 'moeilijk' geworden sinds ze haar koninklijke titel heeft gekregen. Ze zou zijn gebleven zoals ze was: lief en zorgzaam. ,,Ze kookt iedere dag voor haarzelf en Harry.’’

Volledig scherm
Thomas Markle ziet zijn dochter niet meer. © REUTERS
  1. Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Vlaamse Dancing with the Stars met Jan Kooijman onder vuur: kijkers boos over uitslag

    Er is online commotie ontstaan over de afgelopen uitzending van de Vlaamse variant op Dancing with the Stars. Via sociale media laten verschillende kijkers weten dat ze niet te spreken zijn over de uitslag van de wedstrijd en kwade opzet vermoeden. Zo moest Evy Gruyaert zondag de show verlaten, hoewel ze aardige punten kreeg van de jury. Via een lang bericht op Instagram reageert Jan Kooijman (38) nu op alle opschudding.
  2. Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Dit meisje (6) wordt het ‘mooiste kind ter wereld’ genoemd: ‘Ik ben sprakeloos’

    Het leven van een 6-jarig Russisch meisje is in korte tijd volledig veranderd. Alina Yakupova werd door haar volgers uitgeroepen tot ‘mooiste kind ter wereld’, waarna diverse media het verhaal oppikten. Het resultaat laat zich raden: Yakupova wist in geen tijd meer dan 22.000 volgers te verzamelen op Instagram en intussen is ze vastberaden door te groeien tot één van de meest gevraagde kindmodellen ter wereld.