Vrijgezelle truckers overspoeld met reacties van potentiële vlammen

Trucker zoekt vlamDe acht truckers die meedoen aan de datingserie Trucker zoekt Vlam hebben over aandacht niet te klagen. Maar ook opvallend veel vrijgezelle vrachtwagenchauffeurs melden zich bij de makers van de webreeks. Zij zijn op zoek naar een vrouw of man, maar moeten nog even geduld hebben.

Volgens de producent van Trucker zoekt Vlam regende het vandaag reacties naar aanleiding van de oproepen van de vrachtwagenchauffeurs. Zij stelden zich op deze site voor in filmpjes, in de hoop de liefde te vinden. Uiteindelijk gaan de truckers met vier kandidaten op date, waarna er één overblijft. Vanaf 19 november zijn die ontmoetingen met potentiële liefdespartners op deze site te volgen. Presentatrice Gwen van Poorten begeleidt de dates.

Behalve mailtjes van mensen die interesse toonden voor een van de acht chauffeurs, kreeg de producent flink wat aanmeldingen van andere truckers. ,,Dat is niet de bedoeling van de oproep, maar wel leuk om te merken’’, zegt een van de makers. ,,Als we hierna nieuwe reeksen willen maken, hebben we daar nu al voldoende kandidaten voor.’’ Eén geïnteresseerde vrouw moet - net als deze truckers - geduld betrachten. ,,Zij vond het jammer dat er geen 50-plusser bij de truckers zit, ze is zelf 54. We gaan haar antwoorden dat ze misschien bij een volgende serie meer geluk heeft.’’

De filmpjes waarin de vrachtwagenchauffeurs zich bij het publiek introduceren, werden massaal bekeken en gedeeld. ,,Het is al na één dag een ongekend succes.’’

Wil je je aanmelden voor één van de truckers? Mail naar tzv@mychannels.com

Kijk hier naar het optreden van presentatrice Gwen van Poorten in onze Ochtendshow to go. En bekijk hier haar oproep om jezelf aan te melden.

Volledig scherm
Trucker Chris © Marco De Swart