Volledig scherm
Dionne is 32. © Brunopress

Vuurwerk voor Dionne en Carolien showt babybuik

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Victor & Sanne

Televisie-illusionist Victor Mids ontvangt vanavond in Mindf*ck zangeres Miss Montreal. Dat willen we niet missen, kondigt de slimmerik aan. Miss Montreal (Sanne Hans) lacht ietwat zenuwachtig naar de camera met haar gitaar in de hand.

Nikolai heeft een boodschap

Het gaat lekker met Married at First Sight-koppel Nicolai en Chantal. In een filmpje voor AD Groene Hart laat de Alphenaar weten dat de twee zelfs denken over samenwonen.

Josje in Rio

Eén van de laatste fotoshoots van ex-K3'tje Josje Huisman was geen straf. De blondine vloog naar Rio de Janeiro om daar op het strand te poseren tussen de strakke torso's. ,,Over geniale ideeën gesproken'', concludeert Josje.

Zwangere Carolien poseert

Carolien Karthaus-Spoor geniet volop van haar zwangerschap. De 29-jarige actrice is nu 30 weken zwanger en toont trots haar babybuik. Carolien en regisseur Jon Karthaus verwachten een jongetje. Zijn moeder kan niet wachten hem te ontmoeten.

30 weeks and counting! 👼🏼💙 #babyboy #cantwaittomeetyou #happyweekend 📸 by: Stef Nagel

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Oranje voor Sylvie

Sylvie Meis schitterde gisteravond in de zoveelste aflevering van Let's Dance in Keulen in een dieporanje creatie van Elisabetta Franchi. Serena Goldenbaum verzorgde het haar en make-up van haar bestie. Daarmee gaat La Meis een 'happy weekend' in.

💋Happy Weekend Lovelies ❤ #weekend #yay #happyweekend #kiss 💋

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Olcay maakt vriendinnen

Supertrash-oprichtster Olcay Gulsen is aan het trainen geslagen voor de KWF-marathon. Daarvoor moet ze wielrennen, hardlopen en zwemmen. Vandaag kiest ze voor het eerste, met nieuwe vriendin Leontien van Moorsel.

My new riding friend @leontienvanmoorsel 😍😍

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Muziek ontroert Jochem

De Leidse cabaretier Jochem Myjer blaast 40 kaarsjes uit en is naar eigen zeggen gelukkiger dan ooit. De komiek kreeg vanochtend een speciale ketting en feesthoedje, waarna hij werd getrakteerd werd op een vrolijk deuntje van het plaatselijke orkest.

❤️ 40 en gelukkiger dan ooit! Dank voor alle lieve felicitaties! 👍

Een foto die is geplaatst door null (@) op

En dat staat onze Leidse trots K&G zo vroeg voor je deur te spelen! Vereerd! Ontroerd! Schitterend! :)

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Dionne is blij

Hoe nieuwslezeres Dionne Stax haar verjaardag viert? Met lekker eten, rode wijn en een klein beetje vuurwerk. La Stax - sinds vandaag 32 jaar - streek gisteravond neer in een restaurantje op een onbekende locatie, waar de sterretjes in het rond vlogen.

Wat een feest, 32!! 🙈🙉🙊 #birthday

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Hallo Sion

De kleine Sion Jethro (3), zoon van Anouk en Unorthodox, heeft het keyboard van zijn wereldberoemde mama te pakken. Hij ramt op de toetsjes en neemt tussendoor een momentje om heel bedachtzaam op een knopje te drukken. Het oordeel van Anouk: een hartje. 

❤️Sion Jethro

Een foto die is geplaatst door null (@) op