Waaghals Annemarie neemt gok na gok in meeslepende aflevering Miljoenenjacht

VIDEOWaar Annemarie gisteravond het hoofd goed koel wist te houden in de nieuwe aflevering van Miljoenenjacht op SBS6, was de spanning in de studio merkbaar. De 52-jarige bedrijfsarts uit Aalsmeer speelde ronde na ronde, maar nam telkens geen genoegen met het bod van de bank. Uiteindelijk werd haar doorzettingsvermogen beloond en vertrok Annemarie 182.500 euro rijker naar huis, zo zagen 1.225.000 kijkers thuis.

11 reacties

 • richard dongen

  1 jaar geleden
  Is er niet belangrijker, nieuws dan dit,, elke,sul kan en koffertje,,openen,arm of rijk,,
 • Leo Haas

  1 jaar geleden
  De bank biedt consequent VEEL te laag. Kijk bijvoorbeeld naar de foto: daarop zie je 14 bedragen met een totaalwaarde van bijna 12 miljoen. In die situatie zou de bank 850.000 moeten bieden (de te verwachte hoeveelheid als alle koffertjes hetzelfde bedrag zouden bevatten)!
 • steef voor

  1 jaar geleden
  zet er 2 dames neer waarvoor geld duidelijk niet hoeft en als n zakcentje wordt afgedaan en dan krijg je dit. Jammer dat ze nog n hoog bedrag geboden kreeg.
 • R.O.N. Oudhaarlem

  1 jaar geleden
  Het is een topper en heeft ook voor de kijker er een spannende wedstrijd van gemaakt
 • H van Leening

  1 jaar geleden
  Ach, wat heet spannend. Ze had al vele rondes eerder € 197.000,00 ex belasting mee kunnen nemen. Het doorspelen resulteert dus uiteindelijk met minder naar huis gaan tegen hogere risico's. Niet handig dus, alleen leuk voor de kijkcijfers.
 1. Droomhuwelijk voor Gayle na bloedstollende aflevering Miljoenenjacht
  Play
  Video

  Droomhuwe­lijk voor Gayle na bloedstol­len­de aflevering Miljoenen­jacht

  Het begon vanavond zo goed voor Gayle in een nieuwe aflevering van Miljoenenjacht op SBS6. De 38-jarige blondine uit Uithoorn won in de voorrondes van het geldspel al 38.000 euro, maar belandde toen ook nog eens in de finale. Hoewel Gayle keer op keer hoge bedragen wegspeelde, ging ze uiteindelijk toch met ruim anderhalve ton op zak naar huis. Dat had ze te danken aan de keuze om eerder in zee te gaan met de bank, want in haar eigen koffertje zat slechts een cent.