Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Waar blijft de massale #ophef over stoppen De Kwis?

Angela kijkt tvJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op televisie.

Ik heb weken de hoop gehad dat het een 1 april-grap was. Een vroege, maar toch, een 1 april grap. En ik denk dat velen die hoop deelden, want ik heb geen massale #ophef gezien op social media, geen spandoeken gesignaleerd op het op het Malieveld, niet eens een onlinepetitie voorbij zien komen, terwijl die ten behoeve van Humberto Tan al geopend was vóórdat hij zijn tranen niet kon bedwingen. Maar nu het verlossende ‘gefopt’ al twee dagen uitblijft, moeten we er vrees ik toch echt rekening mee gaan houden: De Kwis stopt.

  1. Miljuschka reageert op plussize-ophef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka reageert op plussize-op­hef: ‘Dames, show alles wat je hebt’

    Miljuschka Witzenhausen(34) heeft gisteren in een openhartig bericht gereageerd op de ophef die is ontstaan nadat ze zichzelf een plussize-model noemde. De bak-koningin vindt het zelf ook maar vreemd dat dames met maat 40 al als ‘vol’ worden gezien. Toch hoopt ze dat haar volgers zich niet gek laten maken door dat gegeven. ‘In dat pashokje zijn we allemaal gelijk en valt er niks op te poetsen, terwijl er op de muur de perfecte influencer prijkt.’
  2. Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoordbriefje overgrootvader

    Daniel ‘Harry Potter’ Radcliffe in tranen na lezen zelfmoord­brief­je overgroot­va­der

    Daniel Radcliffe is in tranen uitgebarsten tijdens het lezen van het zelfmoordbriefje van zijn overgrootvader. Het papiertje werd de Harry Potter-acteur voorgeschoteld tijdens het BBC-programma Who Do You Think You Are?, dat de roots van de gasten onderzoekt. Radcliffes overgrootvader kwam een grote roof op zijn juwelenwinkel niet meer te boven, helemaal toen de man werd beschuldigd van het willen oplichten van de verzekering, omdat ,,Joden dat wel vaker doen’’.