Vanavond wordt het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle op de Amerikaanse televisie uitgezonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanavond wordt het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle op de Amerikaanse televisie uitgezonden. © AFP

Waarom sterren graag uithuilen bij biechtmoeder Oprah

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is al spraakmakend, voordat het op televisie is uitgezonden. Iedereen weet: wie bij Oprah op de stoel plaatsneemt heeft een sappig verhaal of zonden op te biechten. Waarom huilen beroemdheden graag bij haar uit? ,,Het is de perfecte plek voor beroemdheden om iets pijnlijks over zichzelf te onthullen in een sympathieke setting.”

 1. Bijna 1,7 miljoen kijkers zien brutale Jenai (10) van Even tot hier indruk maken bij The Voice Kids
  update

  Bijna 1,7 miljoen kijkers zien brutale Jenai (10) van Even tot hier indruk maken bij The Voice Kids

  De 10-jarige Jenai, die harten veroverde als brutale aangever in Even tot hier, dook gisteravond op bij The Voice Kids. Daar maakte ze niet alleen indruk met haar stem en positieve uitstraling, maar ook met haar moves. Ilse DeLange wil zelfs bij haar in de leer. ,,Er ontplofte een bom aan energie en positiviteit.’’ De aflevering wist bijna 1,7 miljoen kijkers te boeien, blijkt uit cijfers van STichting Kijkonderzoek.
 1. Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen
  Play

  Bruls: Kabinet zal iets van risico moeten gaan nemen

 2. Britse Lagerhuis herdenkt prins Philip: 'In Landrover die hij zelf ontwierp naar zijn laatste rustplaats'
  Play

  Britse Lagerhuis herdenkt prins Philip: 'In Landrover die hij zelf ontwierp naar zijn laatste rustplaats'