Volledig scherm
© ANP Kippa

Waldemar Torenstra in All You Need is Love-film

Acteurs Waldemar Torenstra en Anniek Pheifer hebben hoofdrollen bemachtigd in de All You Need is Love-film. Ook Malou Gorter (Borgen) en Hannah van Lunteren spelen mee in de romantische komedie, maakte distributeur Dutch FilmWorks vandaag bekend.

Torenstra en Pheifer spelen het koppel Gerco en Sandra. Hun verhaallijn is geïnspireerd op een beroemd item uit het programma All You Need is Love. Een jongen bedacht samen met Robert ten Brink een waanzinnig plan om een meisje waar hij stiekem verliefd op was mee uit te vragen. Tijdens een concert van Normaal reed hij met een motor het podium op, waarna Robert het meisje erbij haalde en de jongen haar mee uit vroeg. Ten overstaan van duizenden mensen zei hij meisje tot ieders verbazing: 'nee ik heb al een vriend', waarna de jongen zwaar teleurgesteld afdroop.

Schotland

In de film is het 25 jaar later en wil een redacteur van AYNIL Sandra en Gerco opnieuw proberen samen te brengen. Eerder werd al bekendgemaakt dat Fedja van Huêt de rol van de op Robert ten Brink geïnspireerde Dr. Love gaat spelen.
De film speelt zich af aan de vooravond van de befaamde kerstspecial, als Dr. Love plotseling verdwijnt. Hij is na het overlijden van zijn vrouw zijn geloof in de liefde kwijt geraakt en vlucht zonder dat zijn redactie het weet naar de Schotse hooglanden voor een wandeltocht ter nagedachtenis aan zijn geliefde. Ondertussen zoeken zijn producer Olav, assistent Japie en de voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe host.

All You Need is Love is vanaf december te zien in alle bioscopen. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario, de regie is in handen van Will Koopman (Gooische Vrouwen). Job Gosschalk zou het project eerst regisseren, maar zag hiervan af na onthullingen over zijn seksuele wangedrag.

  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.