‘Wat is er aan de hand met Fidan Ekiz en Renze Klamer?’

Media PodcastIs NPO 1 volledig de weg kwijt met programma's als Tik 'm aan, Showcolade en Dino’s Bezorgservice? Moet SBS 6 ondanks de successen van Britt en Martien het tweetal wel inzetten als presentatieduo? En wat is er aan de hand bij Fidan en Renze in De Vooravond

16 reacties

 • De lange

  2 jaar geleden
  De NPO heeft voor mij [84] geheel afgedaan. Roodgekleurd nieuws,steeds minder objectieve actualiteiten en nieuwe programma's voor kijkers met een IQ van minder dan 80. Ik haal mijn nieuws nu grotendeels van SBS6 ,2ZF,ARD,BBC world,BBC 1,VRT Canvas en CNN. Aangezien ik de nederlandse zenders best zou kunnen missen,speel ik met de gedachte om maar een "kastje van 90 euro"te kopen om zo een eventuele nieuwe kijkgeldbelasting te voorkomen. Dat kijkgeld betalen we inmiddels al 2 x
 • J Kortekaas

  2 jaar geleden
  Laat Fidan aub alleen haar gang gaan.........al die duo’s, heb er zat van, op een uitzondering na, Carlie ten Apel en Charles Groenhuizen.
 • Bert

  2 jaar geleden
  Ik kijk ook alleen NPO ga echt niet wachten op 8 min reclame keer na keer.
 • Frits de Wolf

  2 jaar geleden
  Als ik TV kijk is dat vrijwel alleen NPO. Op de commerciële zenders wordt je voor debiel versleten en van reclameblok naar reclameblok gesleurd door prut-content. Dat is bij de NPO ook steeds meer het geval en merk dat ik steeds minder kijk. Wat ik wil zien neem ik op en kijk later terug.
 • Hans Koevoet

  2 jaar geleden
  Wie heeft dit kunnen bedenken Showcolade, ongelooflijk. NPO waar ben je mee bezig. Waar zijn de echte creativelingen die een normal programma kunnen bedenken. Op1 ook zo iets, presentatoren die meer aan het woord zijn dan de gasten! Sommige zitten erbij alsof ze denken "wanneer kan ik naar huis". Paul de Leeuw die denkt dat hij zo'n programma kan presenteren, en nog een aantal van die lui.