Volledig scherm
© ANP/ KRO (fotomontage)

'Waylon en miss Zoey setje, boer Olke heeft criminele familie'

in de bladenIn de wekelijkse rubriek AD Duikt in de Bladen signaleren we spraakmakende nieuwtjes uit roddelbladen. Onbevestigde zwangerschappen, dramatische liefdesbreuken, opmerkelijke foto's en andere smeuïge onthullingen: there is no business like showbusiness.

Liefde op de set van The Voice

Volledig scherm
Zoey Ivory. © EPA

Nadat de verslaggever van Privé de opnames van The Voice of Holland heeft bijgewoond, weet hij het zeker: Waylon en miss Nederland Zoey Ivory zijn een setje. Het blad meldt in een sappig opgeschreven verhaal dat de 36-jarige coach meer oog had voor de knappe brunette dan voor zijn eigen talentenjachtpupillen. Zoey werd wereldberoemd toen ze tijdens de Miss Universe-verkiezing in de Filipijnen haar dansmoves liet zien tijdens Beyoncé's Single Ladies. Het filmpje dat daarvan werd gemaakt, zal ook Waylon niet zijn ontschoten. Dat hij haar tijdens de commercialbreak van The Voice niet groet met een hand, maar met een zoen en dit ritueel nog een aantal keer herhaalt, betekent volgens het tijdschrift dat ze meer dan kennissen zijn. Daarnaast zag de verslaggever van dienst Zoey na de opnames van een live show achterblijven in de studio. Vervolgens was er een glimlach van oor tot oor te bewonderen bij de 23-jarige Miss Nederland toen ze mee mocht naar Waylons kleedkamer. ,,We kunnen het niet bestempelen als relatie, maar dat er meer aan de hand is, is wel duidelijk'', luidt de voorzichtige conclusie.

Liefdesbaby Roxeanne Hazes

Volledig scherm
Roxeanne en Erik. © ANP

Op de première van Fifty Shades Darker trof Weekend Roxeanne Hazes aan met haar nieuwe vriend Erik Zwennes. Uit het korte gesprek dat ze hadden met de dochter van wijlen André Hazes en haar lover wordt één passage groots samengevat: 'Erik wordt de vader van mijn kind'. Het blad verhaalt over de tatoeages die beiden hebben laten zetten om hun liefde te vereeuwigen. Na die gebeurtenis zouden ze direct een nieuwe stap hebben gezet in hun relatie: ze wonen samen. Hoewel ze nog twee huizen hebben, zijn alle spulletjes verdeeld. ,,Het is allemaal goed, de hondjes vinden het ook leuk", aldus La Hazes. Vanaf dat moment is het een kleine stap voor de schrijver van het stuk om door te gaan op de babywens van Roxeanne. ,,Volgend jaar denk ik van wel. Het moet je gegeven worden", zou de dolverliefde zangeres hebben gezegd. En dus concludeert Weekend wederom: 'Ook Roxeanne Hazes maakt Rachel grootmoeder'.

Eva en 'Dexie' gaan ervoor

Volledig scherm
Eva Jinek. © bruno

Na een boodschap op weg naar huis is Eva Jinek samen met haar vriend Dexter door een fotograaf van Party gekiekt. Op het plaatje zien we hoe de 31-jarige vriend van de talkshowhost met toiletrollen onder zijn arm naast zijn liefje loopt. Reden genoeg om een epistel te schrijven over hoe gelukkig het stel is en het gerucht op te gooien dat ze al verloofd zijn. Volgens het blad vinden Eva en Dexter het heerlijk om samen boodschappen te doen. Daarna zou de blondine graag voor haar 'Dexie', het koosnaampje dat Eva voor de KRO-NCRV-producer zou gebruiken, koken. Dat alles in een opgeruimde keuken, want inmiddels heeft ze een werkster. Die berichten worden opgerakeld uit oude quotes, waarin Eva aangeeft na veel gesteggel hulp in de huishouding te hebben geaccepteerd. Dexter zou met Eva een droomvouw aan de haak hebben geslagen en geniet volop in haar 'brandschone vijfkamerappartement van 6,5 ton in Amsterdam-Zuid'.

Corry gelukkig met vrouw

Volledig scherm
Corry Konings. © FOTO I&C

'Corry Konings gelukkig met een vrouw', dat kopt Story deze week. De redactie beweert te hebben gesproken met de 65-jarige zangeres die hen heeft verteld dat ze geen man mist in haar leven. Wel woont inmiddels de oude oppas van haar kinderen bij haar in huis. Nel, zoals de vrouw heet, zorgt ervoor dat Corry niet meer eenzaam is. Reden genoeg voor het blad om zich af te vragen welke relatie de hoogblonde zangeres precies heeft met de vrouw die ooit op haar kinderen paste. In het artikel sommen ze het hele liefdesleven van Conny 'Huilen is voor jou te laat' op. Piet Roelen (die haar kinderwens  niet wilde vervullen), Cor de Vries (vader van dochter Sharona), Ton Snoeren (vader van zoon Joeri) en uiteindelijk haar laatste lover Wim (twintig jaar jonger) komen voorbij. Sinds de breuk in 2008 met Wim is er niemand meer aan haar zij gespot. Corry geeft vervolgens nog aan dat ze 'alles heeft wat haar hartje begeert'. En wat die relatie nu met Nel is, dat wordt nergens in het verhaal echt duidelijk. Wel valt te lezen dat dochter Sharona en haar man Wouter ook bij de twee vrouwen inwonen, totdat hun nieuw huis in Berkel-Enschot af is.

Criminele familie boer Olke

Volledig scherm
Boer Olke. © RV - KRO / NCRV

Met de start van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw zijn de privélevens van de boeren voer voor de bladen. Zo komt Privé met een naar eigen zeggen 'duister familiegeheim' van boer Olke. Met heuse mugshots wordt het criminele verleden van zijn familieleden naar buiten gebracht. Drie gezinsleden van de boer uit Texas, die ruim 200 brieven kreeg, zijn volgens het blad 'in de boeien geslagen'. Het gaat om Olkes broer Harm, zijn neefje Jelle en zijn nichtje Wiepie. Eerst wordt nog de macabere hobby van zoon Rick opgerakeld, die volgens Privé plezier beleeft aan het doodschieten van honden en ermee poseert op Facebook. Dat verhaal wordt echter snel aan de kant geschoven voor broer Harm, die net als Olke en hun broers en zussen 31 jaar geleden naar het platteland van Texas verhuisde. Hij zou met een glaasje teveel achter het stuur zijn gekropen waarna hij in de boeien werd geslagen. Met dikke uitroeptekens achter de zinnen wordt duidelijk gemaakt dat een vermeende gevangenisstraf mogelijk is uitgebleven. Dan wordt neefje Jelle aangehaald, die onder invloed op een motorrijtuig is gespot en nichtje Wiepie, die als minderjarige alcohol kocht. De sterke arm der wet is volgens Privé echter niet het ergste voor de familie. In de streng gelovige gemeenschap waar boer Olke woont, zouden dit soort dingen absoluut niet goed vallen.