Volledig scherm
Stef in The Voice of Holland © RTL

Waylon hengelt ‘Stef met de sexy stem’ binnen in zijn team

De 26-jarige Stef Classens uit Amsterdam kreeg het vanavond voor elkaar om de vier gewilde rode stoelen om te laten draaien in The Voice of Holland. Stef vertolkte het nummer Someone You Loved van Lewis Capaldi en maakte diepe indruk met zijn optreden. Coach Waylon merkte overigens nog iets anders op aan Stef zijn stem. ,,Ik ga iets raars zeggen misschien, maar bij tijd en wijle klonk je énorm sexy.”

Stef is geen onbekende in de muziekwereld: hij won in 2014, tegen zijn eigen verwachtingen in, het programma Beste Singer/Songwriter. Omdat Stef niet op die winst had gerekend, lagen er geen nieuwe nummers klaar. ,,En uiteindelijk heeft me dat denk ik de das omgedaan", vertelde hij voor de camera. Stef belandde daarna in een depressie maar wist daar, door oplettendheid van zijn vriendin, ook weer uit te raken. ,,Ik voel me nu stukken beter en zelfverzekerder.”

Daarom besloot de 26-jarige zanger zich op te geven voor The Voice  en zijn droom alsnog waar te maken. ,,Ik hoop dat mijn leven er na The Voice zo uitziet dat ik kan spelen op hele grote festivals waar mensen staan te schreeuwen voordat jij het podium opkomt. Dat zou ik echt wel te gek vinden", schetste Stef zijn ideaalbeeld van de toekomst.

Stef zette zijn nummer in en al bij het eerste couplet draaiden Anouk en Lil’ Kleine om. Het optreden zorgde voor een brede glimlach op Anouks gezicht. Niet veel later drukte Waylon op de rode knop en ook Ali B. draaide zijn rode stoel om, wat voor een enorm applaus in de zaal zorgde. 

Sexy

Alle coaches waren laaiend enthousiast over het optreden van Stef. ,,Je hebt een heel mooie, fijne stem”, oordeelde Ali B. Coach Anouk sloot zich daar bij aan. ,,Prachtig als je kleiner zingt. Heel warm, je hebt een heel eigen geluid. Ik wil dat je bij mij komt", probeerde ze Stef in haar team te krijgen.

Het commentaar van Waylon was opmerkelijk. ,,Ja, Stef, ik ga iets raars zeggen misschien... maar bij tijd en wijle klonk je enorm sexy gewoon. Dat vond ik echt. Heel prettig om naar te luisteren ook", klonk het lovend. Die woorden trokken Stef waarschijnlijk over de streep, want hij liet zijn oog uiteindelijk vallen op coach Waylon. ,,Jij bent sexy, hij is sexy, hij lijkt wel je ‘stef’brother”, grapte Ali B. nog even als afsluiting.

Romy 🤙🏼⚽️ on Twitter

Wauw, indrukwekkend van Stef! #tvoh

Corrie on Twitter

Stef!!!! Ik ben FAN! #tvoh

Lieve Lieke on Twitter

Waylon: je klonk sexy Ik: kíjk naar Stef 😍 #tvoh

Babs on Twitter

😍 Stef 😍 #tvoh

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (61%)
  • Shary-An Nivillac (17%)
11915 stemmen