Volledig scherm
© RV RTL

Waylon valt voor charmes 11 jaar jongere Bibi Breijman

UpdateZanger Waylon zal tijdens het Eurovisie Songfestival in Lissabon worden toegejuicht door beautyblogger Bibi Breijman (26). De 11 jaar oudere Waylon is namelijk onlangs gevallen voor de charmes van de knappe brunette. De twee lieten zich vandaag vastleggen tijdens een romantische date in Den Haag, waarvan zowel Waylon als Bibi een fotootje deelt.

Op de beelden is te zien hoe Waylon op een bootje dicht tegen zijn kersverse liefje is aan gekropen en een bekertje warme chocolademelk inschenkt. Hij noemt Bibi een 'hot chick'. Zij laat via haar account weten: ,,Ik vind jou lief.''

Met de update reageren de tortelduifjes vanuit 'Oh oh Den Haag' op het nieuws dat gisteravond laat door Shownieuws werd verspreid. Een 'goed ingevoerde bron' vertelde het SBS-programma dat Waylon en Bibi sinds kort samen zijn. De twee kennen elkaar van het RTL-programma It Takes Two, waarin zij dit voorjaar een duo vormden en er vervolgens met de winst vandoor gingen. 

De Haagse Bibi, bekend geworden door Oh Oh Cherso, treedt in december met de songfestivaldeelnemer op tijdens de Top 1000 Allertijden-concerten van Veronica in Ahoy.

Het mannetje

In september werd bekend dat Waylons relatie met model Joëlle Witschge voor de tweede keer was gestrand. De dochter van voormalig voetballer Richard Witschge reisde in 2014 met Waylon mee naar Stockholm, waar hij tijdens het Songfestival samen met Ilse DeLange als The Common Linnets de tweede plaats veroverde. Bibi's relatie ging onlangs na negen jaar uit. 

In 2014 liet de zanger los over het type vrouw waar hij op valt: ,,Ik durf te zeggen dat je als vrouw een man niet gelukkiger kunt maken dan toe te laten dat hij voor je zorgt. Dat je een man het mannetje laat zijn.'' Ook liet hij weten in een eeuwige liefde te geloven. ,,Maar ik geloof ook dat je niet zomaar tevreden moet zijn met de persoon die je naast je hebt liggen en lopen. Mensen zijn snel tevreden en bang om te verlaten. Ze denken dat ze vervolgens niet meer opnieuw lief kunnen hebben.''

Volledig scherm
© ANP Kippa

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (57%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (43%)
16104 stemmen