Volledig scherm
Vanessa en Kobe Bryant. © AFP

Weduwe Kobe Bryant deelt hartverscheurende foto: We zijn kapot van het verlies

UpdateDe weduwe van Kobe Bryant bedankt de ‘miljoenen mensen’ die medeleven hebben getoond na de tragische dood van haar man en 13-jarige dochter Gianna. Vanessa Bryant heeft haar profielfoto op Instagram veranderd in een foto van haar overleden man en dochter en plaatste ook een foto van haar complete gezin. Daarbij schrijft ze: ,,Er zijn geen woorden die de pijn kunnen beschrijven die wij nu voelen.”

De weduwe vertelt in een uitgebreid bericht hoe het nu met het gezin gaat. Door het verlies van Kobe en Gianna, blijft Vanessa over met drie dochters, Natalia (17), Bianka (3) en Capri (7 maanden). ,,We zijn helemaal kapot van het onverwachte verlies van mijn lieve man Kobe - de geweldige vader van mijn kinderen, en mijn prachtige, lieve Gianna - een liefhebbende, zorgzame, fantastische dochter en geweldige zus voor Natalia, Bianka en Capri.”

Vanessa zegt dat het haar troost dat Kobe en Gigi, zoals Gianna thuis werd genoemd, wisten dat er van ze gehouden werd. ,,Ik weet niet hoe we nu verder moeten, het is onmogelijk me een leven zonder hen voor te stellen. Maar elke dag staan we op en zetten we door omdat Kobe en ons meisje Gigi ons de weg tonen. Onze liefde voor hen is eindeloos, onmeetbaar. Ik zou ze zo graag willen knuffelen en zoenen, en voor altijd bij ons hebben.”

De 37-jarige was afgelopen november twintig jaar samen met Kobe, die 41 jaar oud werd. Ze vraagt in haar post privacy voor haar familie ‘nu we onze weg moeten vinden in deze nieuwe realiteit’. 

Doneren

Basketballegende Kobe Bryant (41) en zijn dochter kwamen afgelopen zondag om het leven bij een helikoptercrash in Los Angeles. Zeven andere inzittenden overleefden het ongeluk ook niet. Vanessa schrijft in het bericht dat de Mamba Sports Foundation, de stichting van haar man, een fonds heeft opgericht om de families van de andere omgekomenen te steunen en vraagt mensen om te doneren. 

De hele sport- en entertainmentwereld reageerde de afgelopen dagen in shock op het nieuws dat een van de beste basketballers aller tijden er niet meer is. Bryant was ook in Hollywood een graag geziene gast.

Volledig scherm
Foto uit 2016: Kobe Bryant knuffelt zijn dochter Gianna voor een NBA All Star-wedstrijd. © AP

Nederlandse basketbalheld Francisco Elson (NBA-kampioen in 2007) sprak in de Ochtend Show to go over het overlijden van ‘The Black Mamba’. Bekijk hieronder het fragment.