Weer record voor Ariana Grande, die fans oproept tot vriendelijkheid

De song Thank U, Next die de Amerikaanse zangeres Ariana Grande uitbracht vlak na de breuk met haar vriend Pete Davidson heeft wéér een record gevestigd. De video van het scheidingslied, ook gericht aan alle andere exen, is binnen vier dagen 100 miljoen keer bekeken. 

Dat heeft de muzieksite Vevo vandaag bekendgemaakt. Grande loste met haar clip de Britse artieste Adele af. Zij had in 2015 met de beelden van Hello, de single waarmee ze haar comeback maakte, vijf dagen nodig voor dat aantal views op YouTube. Overigens is dit niet de eerste mijlpaal rond de Thank U, Next. Dit weekend gingen er al andere records aan.

De 25-jarige Grande zingt niet alleen met genegenheid over Davidson, met wie ze zich in juni verloofde. Twee maanden geleden gingen ze uit elkaar. Ook een andere geliefde, de rapper Mac Miller, komt aan bod. Hij overleed in september door een overdosis.

In de video figureren bekendheden als de actrice Jennifer Coolidge, collega Troye Sivan en Kris Jenner, de matriarch van de familie Kardashian.

Ex

Overigens maande Grande vanochtend nog haar fans tot kalmte. Ze wil dat zij haar ex-verloofde, Pete Davidson, vriendelijker behandelen. De komiek wordt lastig gevallen sinds de breuk.

In een Instagram Story schrijft ze: ,,Ik geef heel veel om Pete en zijn gezondheid en vraag jullie aardiger tegen mensen te doen, ook online. Ik zal altijd van hem blijven houden en als jullie iets anders denken door mijn recente werk, hebben jullie wellicht het punt van mijn muziek gemist”, aldus Grande, doelend op Thank U, Next

Volledig scherm
Ariana in de clip. © YouTube Ariana Grande
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld
    Update

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
8159 stemmen