Volledig scherm
Wendy van Dijk presenteert The voice senior laat ze weten op Instagram Stories. © Instagram

Wendy en Martijn voor het eerst op pad voor The Voice Senior

VideoGordon werd even genoemd als presentator van The Voice Senior, maar de presentatie van de nieuwe talentenjacht  ligt gewoon, net als bij de andere Voice-series, in handen van Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Dat maakt Wendy vandaag bekend.

In een filmpje op Instagram zegt Wendy dat ze net klaar is met opnamen voor The Voice Senior en dat ze de cameraploeg nu bij Martijn langs stuurt. Er verandert namelijk wel wat voor het presentatieduo bij de zestigplusvariant van de talentenjacht. Wendy en Martijn vangen de talenten niet alleen op in de studio, ze reizen voor het eerst ook stad en land af om de levensverhalen van zangers en zangeressen op leeftijd in hun eigen omgeving op te tekenen. ,,Zoals Jamai dat bij The voice deed'', zegt een woordvoerder van RTL. 

Of Jamai zijn rol als backstagereporter houdt, is nog onduidelijk. Gordon is ook betrokken bij het programma, maar RTL houdt nog geheim wat hij precies gaat doen. Een taak als presentator kan nu dus worden afgestreept. Eerder al werd bekend dat Marco Borsato, Ali B., Ilse DeLange en Angela Groothuizen de juryleden zijn. 

De eerste aflevering van The Voice Senior is op vrijdag 24 augustus.

Volledig scherm
Wendy van Dijk en Martijn Krabbé tijdens de halve finale van The Voice of Holland. © ANP Kippa