Wendy slaat toeschouwer The Voice per ongeluk vol op zijn neus

Wendy van Dijk heeft vanavond tijdens de blind auditions van The Voice of Holland per ongeluk iemand vol op zijn neus geslagen. De presentatrice sprak achter de schermen kort na met rockzanger Henri Groenewold waarvoor geen van de coaches had gedraaid. Toen Van Dijk de teleurgestelde vocalist wat al te enthousiast wees op de uitgang van de studio ging het mis. 

Het fragment, waarin te zien is hoe Wendy (46) een vriend of familielid van Groenewold vol op de neus raakt en vervolgens haar gemeende excuses maakt voor de onbedoelde misser, werd vrijwel gelijk op sociale media gedeeld en rijkelijk voorzien van commentaren.  De meeste kijkers noemen de ongecontroleerde knal van Wendy heel herkenbaar. ,,Overkomt mij ook regelmatig”, reageert iemand.  

Volledig scherm
Wendy van Dijk © ANP Kippa
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (54%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (46%)
6626 stemmen