Wendy van Dijk 'mega fucking trots' op broer Mike

The Voice of Holland-presentatrice Wendy van Dijk is sinds gisteren extra trots op haar broer Mike, die met zijn dochter Desi over de finish van de New York Marathon rende. Dat Mike dat in exact vier uur en 23 minuten voor elkaar kreeg, zorgt voor een lading aan emoties bij Wendy. Ze noemt het 'onwaarschijnlijk'.

In een speciaal instagramberichtje richt ze zich tot alle deelnemers van de marathon die jaarlijks in hartje New York wordt georganiseerd. Ruim 51.000 hardlopers gingen gisteren rond 16.00 uur Nederlandse tijd van start. ,,Wat een prachtige prestatie. Dank jullie uit de grond van mijn hart. Mega fucking trots'', aldus La Van Dijk bij een foto van haar vermoeide maar vrolijke broer en nichtje, die geld inzamelden voor kinderen met hersenstamkanker. 

Ook RTL Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens deed mee aan de 47ste editie van de run. Hij was iets sneller dan Mike van Dijk en finishte in vier uur en tien minuten. Na 25 kilometer kreeg hij het zwaar, gaf hij gisteren al toe. ,,Werd zwart voor mijn ogen en moest bijna overgeven''.

De 32-jarige atleet Michel Butter uit Beverwijk kwam als zesde over de finish. Hij gaf minder dan twee minuten toe op winnaar Geoffrey Kamworor uit Kenia.

Volledig scherm
© ANP