Werkt de reboot in een reboot van Beverly Hills 90210?

AD BingewatchersDe cast van Beverly Hills 90210 bedenkt tijdens een reboot dat ze een reboot gaan maken. Zo'n ingewikkeld plot, is dat wel nodig en werkt dat? Dat en onder meer de commerciële superhelden in The Boys en Hindi-horror Typewriter bespreken serieverslaafden Gudo Tienhooven, Charlene Heezen en Kevin Goes in de podcast AD Bingewatchers.

The Boys (Amazon Prime) is een serie uit de koker van Seth Rogen en Evan Goldberg, bekend van films als Superbad en This is the End en de tv-serie Preacher. Hughie (gespeeld door Jack Quaid, zoon van Dennis Quaid en Meg Ryan) raakt zijn vriendin kwijt door een bizar ongeluk, veroorzaakt door een superheld. 

Typewriter (Netflix) is net geen horrorserie, het is net geen camp en het is net geen soap. Het is Netflix’ eerste poging om een Indiase serie te brengen, zonder clichématige Bollywood-dans en zang.

BH90210 (Fox) doet iets, wat je van tevoren niet verwacht had. Het vervolg op de jaren 90-hitserie Beverly Hills 90210 is niet zozeer een vervolg, maar een mockumentary. De hoofdrolspelers van weleer (Tori Spelling, Jason Priestley en Shannon Doherty zijn terug, net als alle andere acteurs uit de oude serie) kruipen niet alleen weer in hun oude rol, maar spelen ook een – uitvergrote – versie van zichzelf. 

Aanraders of niet? Je hoort het in de podcast. Luister AD Bingewatchers ook op Spotify

Volledig scherm
BEVERLY HILLS 90210. © FOX Networks
  1. Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-cover in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    Miley Cyrus verbaast wereld met Pink Floyd-co­ver in leren outfit: 'Zij heeft mijn depressie genezen’

    De extravagante Amerikaanse actrice-zangeres Miley Cyrus heeft gisteravond op een festival in Las Vegas vriend en vijand verbaasd door een wel heel verrassende cover uit de hoge hoed te toveren. De goedlachse Hollywoodster koos op het jaarlijkse iHeartRadio Music Festival voor een nummer van Pink Floyd en deed dat helemaal niet onverdienstelijk, stellen critici. ,,Mijn respect voor Miley is gestegen.”