Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen trouwden in 2010.
Volledig scherm
Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen trouwden in 2010. © EPA

Wesley houdt de deur op een kier voor Yolanthe: ‘Niemand kan in de toekomst kijken’

Houdt Yolanthe liever haar lippen stijf op elkaar als het om haar scheiding met Wesley Sneijder gaat, de topvoetballer wil er best iets over kwijt. Volgens Wes verloopt het ‘de ene dag beter dan de andere’ tussen hem en zijn ex op afstand.

 1. Brabantse Julia (19) maakt K3 weer compleet
  video

  Brabantse Julia (19) maakt K3 weer compleet

  Na weken vol optredens en beoordelingen van de juryleden is gisteravond bekend geworden wie het nieuwe lid wordt van meidengroep K3. Amy en Julia wisten met een meerderheid van de publieksstemmen in de finale te belanden, maar Hanne en Marthe waren de beslissende factor. Zij kozen voor de 19-jarige Julia, die vanaf nu officieel naast de twee dames op het podium mag schitteren en een compleet nieuw leven tegemoet gaat. ,,Dromen komen uit”, jubelde ze.
 2. Theater en bioscoop om 17.00 uur dicht, ook mondkapjes en 1,5 meter afstand
  update

  Theater en bioscoop om 17.00 uur dicht, ook mondkapjes en 1,5 meter afstand

  Culturele instellingen moeten vanaf zondag om 17.00 uur dicht. Dat betekent dat onder meer theaters en bioscopen hun deuren na dat tijdstip moeten sluiten. 1,5 meter afstand en een mondkapje (tijdens het lopen) worden verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats geldt. De nieuwe maatregelen treffen de sector hard, daarom komt het demissionaire kabinet met een nieuw steunpakket van 68 miljoen euro voor de rest van dit jaar.