Volledig scherm
© PRIVÉ

Wesley laat levensgrote tatoeage van Yolanthe op buik zetten

UpdateWesley Sneijder heeft er weer een tatoeage bij. En niet zomaar eentje, hij heeft het hoofd van zijn vrouw Yolanthe op zijn buik laten tatoeëren.

Overigens heeft Yolanthe wel wat bolle wangen, want Wesley lijkt een aantal kilo's te zijn aangekomen. Weekblad Privé toont de foto van de voetballer.

De twee zijn op vakantie in het Franse Saint Tropez en worden vergezeld door Wesley's vrienden en zijn zoontje Jessey. Eerder deden Yolanthe en Wesley Griekenland aan.

'Sukkel'
Hopelijk blijft het stel nog lang bij elkaar, want aanwezig is de tatoeage zeker. Op Twitter vragen mensen zich af of het een verstandige keuze was. 'Sneijder met tattoo van Cher op zijn 'buikje'. Amaai.', luidt een tweet. 'aha wesley sneijder is een sukkel! anders laat je ff een tattoo van je vrouww op je buik zetten,' tweet een ander.

'Het schijnt dat Yolanthe ook een levensgrote tattoo van Wesley gaat laten zetten. Op haar rechterpink. #sneijder #yolanthe,' grapt ook een Twitteraar.

Voor altijd
Yo en Wes laten hun liefde voor elkaar graag met wat inkt vereeuwigen in hun lichaam. Zo liet Yolanthe voor hun trouwen van haar schouder tot aan haar middel het statement 'Te Agradezco dios por Wesley', oftewel 'Ik dank God voor Wesley' zetten. 

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
23525 stemmen