Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zoontje Xess Xava Sneijder.
Volledig scherm
Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zoontje Xess Xava Sneijder. © ANP

Wesley Sneijder: Roddels mislukt huwelijk zijn verspreid door idioten

Wesley Sneijder (33) heeft vandaag een einde gemaakt aan het rondzingende gerucht dat hij en zijn even oude echtgenote Yolanthe al een tijdje relatieproblemen zouden hebben. De voetballer zette vanmorgen op Instagram een foto waarin hij, zijn vrouw en zoontje Xess Xava (2) zo te zien erg gezellig in bed liggen. 

Quote

Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccep­teerd door idioten

Wesley Sneijder

Volgens Wesley, die momenteel voetbalt  bij club Al-Gharafa in Qatar, zijn de insinuaties over zijn huwelijk met Yolanthe 'absurd'. ,,Dergelijke geruchten worden gedragen door gekken, verspreid door haters en geaccepteerd door idioten'', briest hij vandaag op Instagram. De roddels over relatieproblemen doken vorige week op in een Nederlands roddelblad. De twee zouden, zo werd daarin gesteld, elkaar ontlopen en bij voorkeur zonder elkaar over de wereld reizen. ,,Ze zijn van elkaar vervreemd'', aldus het tijdschrift. Na die publicatie werd het 'nieuws' ook door internationale media overgenomen. 

,,We zijn gewoon druk. Ik hier, Yolanthe in Amerika. We hebben elke dag contact via Facetime", liet de voetballer vorig week al weten. Maar omdat Wesley en actrice/presentatrice Yolanthe de afgelopen maanden amper over elkaar berichtten op sociale media, hielden de geruchten aan.  Yolanthe verblijft momenteel in Amsterdam waar ze werkt aan de nieuwe SBS6-politieserie DNA.

Olie op het vuur was ook nog de naamsverandering van Yolanthe op Instagram.  Heette ze eerst Yolanthe Sneijder, tegenwoordig noemt ze zich weer Yolanthe Cabau. Een indirecte hint naar een huwelijk dat na bijna acht jaar op de klippen is gelopen?  Volgens Wesley heeft Yolanthe haar naam al een tijdje geleden gewijzigd. Waarom zegt hij niet te weten.  ,,Geen flauw idee'', zo tekende Nu.nl op uit zijn mond.

Wesley Sneijder woont en werkt het merendeel van de tijd in Qatar of verblijft in het buitenhuis dat hij en Yolanthe op Ibiza hebben. Yolanthe reist de laatste tijd voor haar tv- en goede doelenwerk de hele wereld over.

Volledig scherm
© Instagram
Volledig scherm
© Brunopress
  1. Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?
    TV-SHOW NL NA CORONA

    Kelder en Derksen lijnrecht tegenover elkaar in AD-show: Al die ic-verhalen, wat heeft het opgeleverd?

    Hebben alleen mensen die gezond leven straks nog recht op levensreddende zorg? En blijven we afstand houden, ook als de crisis voorbij is? Het waren belangrijke vragen die langskwamen in De Toekomst van Nederland, ons leven na corona. De gezamenlijke talkshow van het Algemeen Dagblad en Hart van Nederland was dinsdagavond twee uur lang te zien op SBS6. Hieronder lees en bekijk je de highlights van de uitzending.