Britney Spears op de première van Once Upon a Time... in Hollywood in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Britney Spears op de première van Once Upon a Time... in Hollywood in 2019. © AFP

Wie bevrijdt Britney Spears van de geldwolf, haar eigen vader?

Zit popster Britney Spears (39) opgesloten in een juridische dwangbuis die haar - financiële -  bewegingsvrijheid drastisch inperkt? De documentaire Framing Britney toont de motivatie van de ‘Free Britney’-beweging, die inmiddels wordt gesteund door vele Hollywoodsterren.

 1. Ivo Niehe over zijn borstenvraag in Britney-docu: ‘Context kwam makers niet goed uit’

  Ivo Niehe over zijn borsten­vraag in Brit­ney-do­cu: ‘Context kwam makers niet goed uit’

  De documentaire Framing Britney Spears heeft flink wat stof doen opwaaien. Niet alleen de zangeres, ook onze eigen Ivo Niehe staat plots flink in de schijnwerpers. In de documentaire zit een fragment waarin talkshowhost Niehe de dan 17-jarige popster vraagt naar haar borsten. De 74-jarige tv-maker is flink gepikeerd, omdat de beelden 22 jaar later ‘zonder context’ rondgaan. Hij wil eenmalig reageren.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.