Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Wie dacht dat het niet pijnlijker kon worden voor Paul de Leeuw had het mis

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

41 reacties

 • P v. Zwam

  2 maanden geleden
  probleem is dat iedereen te lang doorgaat in tv land Het beste is om iedereen na 2023 te ontslaan, jammer dan van die populare b N `ers maar we hebben genoeg gelachen de tv zenders RTL TALPA NPO hebben tijd zat om nieuw bloed aan te nemen , en nieuwe programmas te maken Zou een verademing zijn om iets nieuws te zien!
 • DB Vedder

  2 maanden geleden
  Toch hoop ik dat hij met Kesting samen wel die Sinterklaas show blijft maakt. De interactie tussen die twee is geniaal, ook in Busje komt zo. Maar ik ben het eens dat het trucje Paul de Leeuw als stand alone wel is uitgewerkt. Dat Op1 uitstapje was trouwens ook een foute gok.
 • Jan Kat

  2 maanden geleden
  Het trieste is, dat Paul zelf geen zin meer heeft, in waar hij zo goed in is. Dat is improviseren met mensen die hij niet kent, mooie liedjes zingen. Ik heb vaak meegedeeld dat hij schatplichtig is aan zijn grote talent. Zelfs in Busje, weet hij een item met C.Konings te verpesten door met taarten te gooien, terwijl Corry staat te zingen! Ik had gewoon weggelopen. Ik heb steeds de indruk dat Paul het xelf leuk moet vinden. Nee hij moet maken wat zijn publiek wil zien, graag aub Paul ! Jan Kat
 • Christiaan Beijer

  2 maanden geleden
  Mee eens Angela. Ik haak af als Paul in beeld komt. Al die geforceerde opgeblazen voorspelbare ongein is me al jaren teveel.
 • A. Volmer

  2 maanden geleden
  Paul de Leeuw was al lang uitgerangeerd, iemand die al ruim 30 jaar lang succesjes probeert te boeken over de ellende en ongeluk van anderen is sowieso nooit iets geweest en zal dat nooit worden ook. Paul de Leeuw kan beter met z'n vriendje emigreren naar Dubai en Goredon gezelschap gaan houden, dat is al net zo'n type.