Angela de Jong
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Wie het normaal vindt dat Ferry Doedens zichzelf tegen betaling aftrekt op internet, moet dit zien

Journaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

47 reacties

 • Anita As

  1 maand geleden
  Met de strekking van de column ben ik het eens. Vooral kinderen en jongvolwassenen moeten beschermd worden en overzien niet de gevolgen van hun acties. Waar ik het niet mee eens ben is de negatieve afschildering van Ferry. Ik zag aan tafel bij Jinek een man met geestelijke problemen, iemand die geen uitweg meer zag. De poging die hij deed om een uitweg te zoeken uit de ellende, levert hem toevallig veel geld op. Ik zag niet iemand die hier bewust voor gekozen heeft. Maar een ongelukkig man.
 • P. Logtenberg

  1 maand geleden
  Altijd uitstekende columns van Angela. Zij durft te zeggen waar het op staat. Ze ontkomt er natuurlijk niet aan dat er ook mensen zijn die dat niet vinden en op een onaangename manier kenbaar maken. Ga zo door Angela en laat je niet de mond snoeren!
 • L.J. Sparreboom

  1 maand geleden
  Ik lees dat iedereen het zo'n geweldige column vindt,. nou ik weet niet wat ik heb gelezen, maar dit stukje slaat werkelijk helemaal nergens op. Zeer slecht geschreven, zeer hoog "ze zullen wel weer kritiek hebben maar ik heb mijn eigen mening" gehalte en zoals altijd zeer wraakzuchtig. De vergelijking van iemand die zelf eigen content maakt voor een 18+ site met meiden die onder drang de prostitutie in geduwd zijn , slaat niet alleen nergens op, het is ook nog eens zeer kwalijk.
 • R. Joling

  1 maand geleden
  Je schiet wel door over Ferry Doedens... Is toch geen vergelijking? Ik zie bij hem geen misbruik, schaamte en moeizaame weg uit het wereldje.
 • Annelotte Vonk

  1 maand geleden
  You are on fire! :)
 1. Samenvatting: RKC Waalwijk - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Winst voor Ajax ondanks zwak optreden

  11 april
 2. Bekijk hier hoe Real een flinke tik uitdeelt aan Koeman en co
  Play

  Bekijk hier hoe Real een flinke tik uitdeelt aan Koeman en co