Wie is Sarah van Soelen, de vrouw die André steunt in moeilijke tijden?

VIDEODe breuk tussen André en Monique hield de gemoederen gisteren al flink bezig, maar nu André in een openhartig bericht rept over een ‘goede vriendin’, draait de geruchtenmolen helemaal op volle toeren. Wie is Sarah van Soelen, de vrouw die volgens André in moeilijke tijden voor hem klaarstaat en met wie hij een liefdesrelatie niet uitsluit?

 1. All You Need is Love: 644.000 kijkers zien oma ‘wonderbaby’ ontmoeten

  All You Need is Love: 644.000 kijkers zien oma ‘wonderbaby’ ontmoeten

  De Nederlandse Kim woont in de Amerikaanse staat Texas met haar vriend Tyler en hun vier maanden oude zoontje Hudson. Achter dat prille gezinsgeluk gaat een groot gemis en veel verdriet schuil. De moeder van Kim, Angelique, heeft haar kleinzoon al die tijd nog niet kunnen zien omdat reizen van en naar de Verenigde Staten vanwege corona niet mogelijk is. 664.000 mensen zagen gisteravond hoe Robert ten Brink geen kans onbenut liet de families met elkaar te herenigen.
 2. André Hazes hint op mogelijke toekomstige relatie met influencer Sarah van Soelen (25)

  André Hazes hint op mogelijke toekomsti­ge relatie met influencer Sarah van Soelen (25)

  De breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg is dit keer ‘echt definitief’. Dat schrijft de zanger (27) vanavond in zijn eerste directe reactie op het nieuws. Hazes ontkent dat hij een andere relatie heeft, maar zegt wel steun te vinden bij influencer Sarah van Soelen (25) en niet uit te sluiten dat dit ‘meer’ wordt. Verder benadrukt hij in het leven van zijn zoontje te willen blijven.
 1. Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie
  Play

  Fans Cambuur vieren groot feest na officieuze promotie

 2. Wethouder Moorman blij met advies 3-jarige brugklas: 'Zorgt voor minder kansenongelijkheid'
  Play

  Wethouder Moorman blij met advies 3-jarige brugklas: 'Zorgt voor minder kansenonge­lijk­heid'