Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Wie schaamt zich nog voor kijken naar treintjes na het zien van Frits Sissing in zijn onderbroek?

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

25 reacties

 • jan van Blitterswijk

  1 jaar geleden
  In 1998 werd de 2 Doc ‘’Trainman’’ uitgezonden met hierin de autist Kees Momma als hoofdpersoon. Kees geeft in deze documentaire zijn liefde voor treinen bloot. Er keken per aflevering gemiddeld 1,5 miljoen kijkers. Deze programma's welke vallen onder 2 Doc waren van een heel ander kaliber dan het volgen van een stel fanatieke hobbyisten becommentarieert door een grappenmaker.
 • Norde

  1 jaar geleden
  Angela, geweldig zoals je de paralel trekt met heel Holland bakt en het rode draadje van Frits er in verwerkt. Heb genoten van de bedrevenheid welke door de deelnemers werd getoond, en tja,... met Andre van Duin wordt heel Holland begraaft nog leuk om naar te kijken ;-)
 • J.E.M. Gilijamse

  1 jaar geleden
  Heb ik toch spijt dat ik niet heb gekeken naar die treinencompetitie van MAX ! Goed, ik heb Frits Sissing gemist als "kinky bunny" en daar heb ik geen moment minder door geslapen. Maar ik heb wel de "meester" commentator gemist - André van Duin en dat vind ik wel vervelend. Gelukkig kreeg hij een "sterretje" en bescheiden zoals hij is zag hij dat als een aanmoedigingsprijs..... Omroep MAX en André begrijpen elkaar.
 • Toine van den Hout

  1 jaar geleden
  Geweldig hoe André dit programma neerzet echt heel leuk om naar te kijken en wat betreft de Frits in zijn onderbroek moet misschien een keertje aanschuiven in het programma kunst en kitsch zou beter passen dan zo staan tussen het modelspoor want dan kijkt niemand meer
 • Rob Bosma

  1 jaar geleden
  Een erg leuk programma. Slow tv, niks mis. Straks een combi van treinbanen bouwen Kersthuisjes.
 1. Influencer Koen Kardashian heeft kapotgesnoven neus: artsen signaleren stijging aantal patiënten
  PREMIUM
  neusproblemen door coke

  Influencer Koen Kardashian heeft kapotgesno­ven neus: artsen signaleren stijging aantal patiënten

  Een ingestorte neusbrug of zelfs een compleet verloren neusholte door te snuiven: Nederlandse ziekenhuizen signaleren een stijging van medische neusproblemen als gevolg van cocaïnegebruik, zegt Henri Marres, hoogleraar keel-neus-oorheelkunde (KNO) en voorzitter van de landelijke KNO-vereniging. Exacte cijfers ontbreken. ,,Maar er lijkt sprake van een trend. We zijn aan het inventariseren hoe groot de omvang is.”
 2. Bijna 1,1 miljoen kijkers zien Frits Sissing opduiken als sm-konijn in Het Perfecte Plaatje

  Bijna 1,1 miljoen kijkers zien Frits Sissing opduiken als sm-konijn in Het Perfecte Plaatje

  Deelnemers van Het Perfecte Plaatje worden vaak gedwongen uit hun comfortzone te stappen, maar zelden maakte een kandidaat het zo bont als Frits Sissing gisteravond. Georgina Verbaan toverde de normaal zo keurige Avrotros-presentator om tot een heus sm-konijn. Bijna 1,1 miljoen kijkers zagen hoe hij gehuld in wat ondergoed, met een konijnenmasker op en een bal in zijn mond, poseerde voor haar camera.