Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Wie verzint het om deze twee irritante BN’ers bij elkaar in één auto te zetten?

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

73 reacties

 • E.V.A. Westra

  4 maanden geleden
  nog nooit en echt nog nooit een reality programma, big brother, the voice, I can see your voice, en de duettensoap, en meer van dat soort bner shows gezien. Ik ben niet geinteresseerd in het leven van anderen. Ik ben geen voyeuur, heb geen voyeristische trekjes, zoals de meeste andere kijkers. Ik vraag me wel eens af of hun leven nou zo oninteressant is, dat ze hun tijd willen doorbrengen met dit soort pulp. En weg met samantha steenwijk, die waar dan ook opeens weer opduikt.
 • P. Tettert

  4 maanden geleden
  Ik heb speciaal terug gekeken. En hoewel ik meestal het wel met je mening eens ben, kan ik nu zeggen dat ik je irritatie niet herken! In het begin is Le Blanc er inderdaad nogal druk mee, maar verder in de uitzending niet. Ook kon ik niet direct, ondanks dat ik er juist op lette, achterhalen wanneer Le Blanc door de productie gemaand is tot vragen stellen. En ja zijn petje ophouden is vermakelijk. Imanuelle Grives is ronduit open over haar criminele achtergrond. Dat maakt haar sterk in mijn 👀
 • J.C. Kattestaart

  4 maanden geleden
  De drone opnames uit de lucht .Prachtige natuur die lekkere bijna onmeenbare wegen en daarom blijf ik kijken .Geen beestjes of enige slangen.Dit zie normaal niet in http://natuurfilms.De rest neem ik (BNers) erbij.
 • R.C.T.L Schraa

  4 maanden geleden
  Toch even terug gekeken, was inderdaad geen fluit aan.
 • Jan Van der van der Voort

  4 maanden geleden
  Geer & Goor in 1 auto is al verschrikkelijk, maar het kan blijkbaar erger met dit Duo Inmanuelle G. (Grives) of zoal René het uitspreekt = Graifs maar toen Rene opbiechten dat Le Blanc zijn artiesten naam is, lag G. in een deuk tot 3x toe = René Le Blank !!! je vraagt je af hoe veel ze in elkaar geïnteresseerd zijn, als niet eens de naam van hun partner weten 1 voordeel = erger dan dit, is bijna niet mogelijk, toch ?