Wietze de Jager heeft een nieuwe baan.
Volledig scherm
Wietze de Jager heeft een nieuwe baan. © Talpa Radio

Wietze de Jager krijgt eigen
radioshow bij 538

Wietze de Jager keert terug op de radio. De voormalige Qmusic-dj krijgt vanaf maart een eigen show op Radio 538. Wat hij precies gaat doen en wanneer hij te horen is, maakt hij op een later moment bekend.

Wietze heeft zijn nieuwe carrièremove onder meer bekend gemaakt in een filmpje op Instagram, waarin hij door Talpa Radio-producent Chris Bergström in een doos wordt afgeleverd bij verschillende radiozenders van Talpa Radio, waar hij onder contract is. Zo wordt hij onder meer bezorgd bij Veronica, maar daar zitten ze niet op hem te wachten. ,,Oh god. We moeten jou niet jongen. Dat gaat alleen maar gezeik opleveren", wordt er gekscherend gezegd door dj Niek van der Bruggen, zelf afkomstig van 538. 

De Jager vormde lange tijd een radioduo met Mattie van der Valk bij Qmusic, maar de twee gingen met een flinke ruzie uit elkaar. Die werd uitgebreid in de media  uitgevochten. Hij is nu te zien als presentator op SBS6, maar liet eerder al weten erg terug te verlangen naar het radiomaken.

Cirkel rond

,,Ik ben weer terug on air'', aldus de dj. ,,Het is fantastisch om weer radio te mogen maken. En ik ben trots dat ik bekend mag maken dat ik voor Radio 538 aan de slag ga. Hiermee is de cirkel weer rond. Wat ik ga doen voor het mooiste radiostation van Nederland laat ik binnenkort weten."

Dat er iets aan zat te komen, kondigde De Jager twee dagen geleden al aan op Instagram.