Volledig scherm
Wietze de Jager en Lieke Veld © Brunopress

Wietze en Lieke krijgen tweede kindje

Radio-dj Wietze de Jager (28) en Qmusic-middagdj Lieke Veld verwachten hun tweede kindje. Dat maakt de Shownieuws-presentator vandaag bekend op Instagram.

Op de foto die Wietze deelt, is te zien dat er een geel bord tegen het bedje van zijn dochter Juul hangt. Daarop wordt best wel formeel uitgelegd dat het meisje haar slaapplek binnenkort aan haar toekomstige broertje of zusje moet afstaan. 

'Geachte mevrouw Juul Bettie de Jager', begint het bericht. ,,Wij willen u erop attenderen dat u dit bed binnen 28 weken dient te verlaten. In mei 2018 wordt er een nieuwe bewoner of bewoonster verwacht. Hopende u hiermede voldoende te hebben geïnformeerd."

Wietze schrijft bij de foto: 'Wat een geluk! Wat een wonder!'

Op 13 januari van dit jaar werden Wietze en zijn vrouw Lieke ouders van hun dochter Juul Bettie de Jager. ,,Ik wil alleen maar naar haar kijken’’, liet Wietze toen op radiozender Qmusic weten.

De Jager presenteert tegenwoordig het SBS-programma Shownieuws. Hij werkt ook nog in de radiowereld, want hij maakte in september wereldkundig aan de slag te gaan bij Radio 538.

Wat een geluk! Wat een wonder!

Een foto die is geplaatst door Wietze de Jager (@wietzedej) op