Volledig scherm
Wietze de Jager © Brunopress

Wietze gespot op politieboot en Anna Drijver gaat topless

showbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Anna is prachtig

Voor topfotograaf William Rutten ging actrice Anna Drijver uit de kleren. Een beetje dan, want ze trok nog wel een smokingjasje uit de kast om haar borsten te bedekken. La Drijver, die in november moeder werd van Lea, kan rekenen op een tsunami aan lof.

Wietze kleurt bij

Voormalig Qmusic-dj Wietze de Jager complimenteert de Amsterdamse politie met hun dienstbaarheid vandaag op het IJ. Wietze dreef rond met motorpech en werd daarna veilig op de kant afgeleverd met de politieboot.

Jim op een kleedje met Vajen

Alleskunner Jim Bakkum zit midden in de voorbereidingen van de musical On Your Feet, waarin hij de rol van Emilio Estefan vertolkt. Vandaag dook hij de fotostudio in met tegenspeelster Vajen. De plaatjes werden geschoten door schrijfster en hobbyfotografe Heleen van Royen.

Kimberley in Noordwijk

Actrice Kimberley Klaver heeft op deze snikhete dag de strandkriebels en dook met hond en al de frisse Noordzee in. Storm houdt zijn mooie baasje, die gehuld ging in een strapless bikini, goed in de gaten.

Patrick verbrand

De Nederlandse presentator-acteur Patrick Martens (39) baalt als een stekker. Hij nam op vakantie een oude tube zonnebrandcrème (factor 50) mee, maar het spul bleek zijn lijf niet meer de noodzakelijke bescherming te geven. Verbrand in Spanje, baalt Patrick die met een pijnlijke blik op een selfie staat.

Andy met haar

Oud-voetballer Andy van der Meyde, tegenwooordig zo kaal als een biljartbal, denkt ietwat weemoedig terug aan de tijd dat hij nog haar had. Hij begon zijn haar te verliezen toen hij 19 of 20 jaar was. ,,Dat was toen ik bij Everton in Engeland speelde. Een kutperiode, aldus Andy.

Tanja traceert nepparfum

Actrice Tanja Jess en haar gezin vieren vakantie in Bulgarije en daar is lekkere luchtjes shoppen heel anders dan in Nederland. Ze trof een fles nep-Chanel met een opvallende misdruk aan. 'Blue de Chaml'.

Eva zwaait dag uit met paaldansen

Actrice Eva van de Wijdeven besloot gisteren haar dag te beëindigen met een inspannende paaldanssessie. Op het programma stonden meerdere acrobatische bewegingen zoals (vrij vertaald) de Val, de Draaier, de Brandweerman en de Vuurvlieg. Eva vat haar paaldansavontuurtje als volgt samen: ,,Heel fijn de dag 'uitzwaaien'.

Frans 'sneert' naar grote collega

Levensliedvertolker Frans Duijts heeft zijn wat zwaarlijvige collega, zanger Django Wagner, gefotografeerd toen hij in de maquette van een toren klom. ,,We hebben King Kong gevonden'', aldus Frans.  Of Django de vergelijking met de beroemde filmaap kon waarderen? Zo te zien wel.

Xess is verliefd

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe en Wesley Sneijder, heeft zijn pasgeboren nichtje Céline overladen met kusjes. Céline is de dochter van Yo's oudere broer Chris en zijn echtgenote Cornelia.

Bauer knoeit op gebakken ei

Volkszanger Frans Bauer begon de dag met een grote grijns. Althans, een lachend gezichtje dat hij met ketchup op een gebakken ei knoeide. ,,De dag vrolijk beginnen is het halve werk'', aldus Bauer. We weten overigens nu ook hoe Frans zijn eitje graag heeft: wit en geel goed gemengd en aan twee kanten gebakken.

Jeroen gaat het proberen

Jeroen van der Boom wil proberen mee te doen aan de Evers Staat Op Run! op 9 september. Geen slopende afstand, maar een relaxte route van 5,38 kilometer door het Amsterdam Science Park. Of de zanger die afstand gaat halen weet hij nog niet. ,,Dat laat ik vrijdag weten'', puft hij in een Instagramfilmpje. De opbrengst van de loop gaat volledig naar het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Pauline geniet van haar baby

Pauline Wingelaar (30), die negen jaar geleden nationale roem vergaarde dankzij de RTL-realityserie Echte Gooische Meisjes, is superblij met haar veel te vroeg geboren kindje. Begin juli beviel ze in de Italiaanse stad Lucca, zeven weken eerder dan gepland, van zoontje Diederik. Het jongetje werd onlangs per ambulance vanuit Italië naar Nederland gebracht. Pauline is getrouwd met Harmen Bisschop van Tuinen. Samen hebben ze al een zoontje: Reinier (2015). 

Amanda toont eigen badpakje

Amanda Balk (29), de ex-vriendin van dj Afrojack, is in een van haar eigen, zelf ontworpen badpakken aan het chillen in een zonnig oord. Dat doet ze samen met dochtertje Vegas (5) en natuurlijk een frisse dorstlesser. De vader van het meisje is Afrojack. 

Miss Montreal heeft liever een pilsje

Miss Montreal (Sanne Hans) maakte vanmorgen een zogenoemde bedselfie waarop ze te zien is met een flinke mok koffie of thee in de hand. Het opschrift van de drinkbeker is veelzeggend: I wish this was a beer. Sanne is momenteel bezig met een nieuw seizoen van The Voice of Holland. Vandaag is het de derde dag van de blind auditions.

Georgina's huisspin

Georgina Verbaan is zeer waarschijnlijk niet bang voor spinnen. Op haar vakantieadres kwam ze een grote tegen die ze gelijk maar een naam gaf: Enrique. ,,Hij is een spin en abseilt graag in badkamers'', aldus Georgina. Haar volgers vinden Verbaans huisgenoot doodeng. Of Enrique nog steeds in leven is, is onbekend.