Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Wilfred Genee besefte wél welke bom Johan Derksen met zijn bekentenis had gedropt

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

508 reacties

 • Niels Van Vliet

  3 maanden geleden
  Moet zeggen, ze heeft wel ballen die Angela, tis natuurlijk ook een lekkere vent. Krijg bij dergelijke uitlatingen en commentaren die zij doet wel altijd de gedachte dat je dan toch goed achterom moet blijven kijken. Ze zet namelijk een hoop kwaad bloed bij een hoop Nederlanders. Het verleden heeft ons geleerd dat je niet ongestraft continue je eigen ongezoute mening kunt geven. Van mij mag ze overigens ook wel uit de media verdwijnen of hou het bij haar collumpje.
 • Lucassen

  3 maanden geleden
  Als dit een reden is dat je moet vertrekken vraag ik mij af waarom ministers met hun niet actieve geheugen wel kunnen blijven zitten we hebben het bij Johan over iets van 50 jaar geleden
 • H. Ruitenbroek

  3 maanden geleden
  Johan derksen heeft wel degelijk gelijk met zijn tijdgeest verhaal. In de flowerpower tijd werd er nog ontzettend gezond gesekst. Het was lang leve de lol en losbandigheid troef. Een enorme kaars tussen iemands benen zetten, die vrijwillig naakt op je bank is gaan liggen omdat er blijkbaar consent was dat heeft niets met verkrachting te maken.. De dame in kwestie werd wakker, kleedde zich aan en heeft er waarschijnlijk nooit meer aan gedacht. En al die idioten schreeuwen moord en brand.
 • Nikos Smith

  3 maanden geleden
  Laats. Een slecht geheugen is iets anders dan aanranding. Er was één woord nodig om door te kunnen gaan. "Sorry". En dát zelfs dit niet kunnen opbrengen. Dat heeft alles met het sociale bewustzijn etc van johan derksen te maken en niets met "woke" en afrekenen, de sixties, of wat dan ook. "Ik ben johann derksen en niemand maskt mij wat". Die vlieger gaat niet op. Derksen is zelf opgestapt en is door niemand gedwongen. Ik vind het jammer dat vi stopt. Het gedrag van Derksen was een aanfluiting.
 • Martin Geuzinge

  3 maanden geleden
  Johan moet net als Rutte, Kaag en de Jonge "Sorry zeggen" en dan gewoon doorgaan met zijn werk. Hij heeft verder geen herinnering aan het gebeurde dus geen rechter die hem kan veroordelen. Tenzij die vrouw MET die kaars alsnog op de proppen komt voor een kaars-DNA test, En de handeling zelf, op beeld bewezen kan worden. DNA van Derksen en foto van de scene dus, anders is er geen zaak, hoogstens een cold case casus.