Volledig scherm
Wilfred Genee © ANP Kippa

Wilfred Genee en sidekicks Evers in gesprek met Radio Veronica over middagshow

De kans is groot dat Wilfred Genee een eigen middagshow krijgt op Radio Veronica. ,,Het is nog niet definitief, maar er wordt over wel gesproken”, bevestigt Rick Romijn, die in dat geval samen met Niels van Baarlen sidekick wordt van het programma. Komende week zou meer duidelijk worden.

Wilfred Genee stapte afgelopen zomer, net als Johan Derksen en René van der Gijp over van RTL naar John de Mols Talpa met het succesvolle voetbalpraatprogramma Voetbal Inside dat Veronica Inside ging heten. De drie tekenden voor vier jaar en zijn sinds anderhalve maand met elkaar op maandag en vrijdag te zien op de tv-zender Veronica.

De presentator stelde bij zijn overgang dat hij bij Talpa meer mogelijkheden zou krijgen dan bij RTL. Dit radioprogramma zou er een van kunnen zijn, al heeft hij zijn televisieambities nooit onder stoelen of banken gestoken. Genee heeft ruime ervaring met het maken van radio. Sinds 2009 maakt hij het programma The Friday Move voor BNR Radio. In zijn contract is geregeld dat hij dat programma altijd kan blijven maken.

Rick Romijn heeft wel oren naar het middagprogramma op Veronica. De radiomaker, die in werkelijkheid Rick Blokpoel heet, is al jaren de vaste sidekick bij Evers Staat Op op Radio 538, onderdeel van Talpa Radio. Eind december stopt dat programma van Edwin Evers. Romijn blijft op de radio. ,,Ik doe nu ook de muziek bij Gerard Ekdom voor Radio 10 en ga sowieso aan de slag bij Veronica. En dit middagprogramma zou ik ook erg leuk vinden”, aldus Romijn.

Talpa wilde niet reageren.

  1. Kroonprins Haakon: Mette-Marit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    Kroonprins Haakon: Met­te-Ma­rit heeft spijt van contact met Jeffrey Epstein

    De Noorse kroonprinses Mette-Marit heeft Jeffrey Epstein waarschijnlijk ontmoet via gezamenlijke kennissen die ook contacten hadden met de stichting van Bill en Melinda Gates. Mette-Marit en Epstein zochten bij die Foundation ondersteuning voor hun werkzaamheden en goede doelen. Dat meldt Dagens Næringsliv, de Noorse krant die eerder deze week onthulde dat de kroonprinses een aantal ontmoetingen heeft gehad met Epstein.