Volledig scherm
Wilfred Genee. © ANP Kippa

Wilfred Genee: Het komt nooit meer goed tussen Humberto en mij

Wilfred Genee heeft zich erbij neergelegd dat Humberto Tan en hij nooit een goede band zullen krijgen. Dat bekende hij in zijn radioprogramma. ,,We hebben het laatst weer geprobeerd, maar het is niet gelukt.”

De sidekicks van Wilfred Genee in het radioprogramma Veronica Inside, Rick Romijn en Niels van Baarlen, vroegen zich in de uitzending hardop af waarom Genee en Humberto Tan het zo slecht met elkaar kunnen vinden. Het duo is wel goed bevriend met de voormalig RTL Late Night-presentator en werkte zelfs regelmatig met hem samen in de tijd dat hij Edwin Evers op de radio verving. Genee en zijn tv-collega’s René van der Gijp en Johan Derksen daarentegen hebben geregeld uitgesproken bepaald niet door een deur te kunnen met Tan.

Persoonlijk

Volgens Genee is het een persoonlijk ding. ,,We hebben het laatst weer geprobeerd, maar het is niet gelukt.” Beiden waren op een feest aanwezig. ,,Toen ging mijn vrouw opeens met zijn vrouw praten. Die hadden het geweldig naar hun zin. Toen ging Humberto met mijn vrouw praten en dacht ik: laat ik nou ook maar proberen er bij te gaan staan om het gezellig te houden. Dan worden we het over bepaalde dingen niet eens en zijn we weer uitgeluld. Dat kan.”

Sidekick Romijn vraagt om een voorbeeld. ,,Dat is te persoonlijk allemaal”, countert Genee. ,,Ik waardeer hem en respecteer de carrière van Humberto. Ik vind het echt heel knap wat hij tot nu toe bereikt heeft. Ik vind bijvoorbeeld ook dat hij het met Late Night lange tijd goed heeft gedaan. Maar persoonlijk klikken wij gewoon niet met elkaar. En dan druk ik me nog heel netjes uit nu.”

Vervolgens start Genee maar snel de muziek in. ,,Anders ga ik weer allemaal dingen zeggen waar ik spijt van krijg.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
12288 stemmen