Volledig scherm
Huisdiergeheimen 2 © Universal

Win vier kaartjes voor Huisdiergeheimen 2

Wil jij met het hele gezin naar Huisdiergeheimen 2? Doe mee met onderstaande prijsvraag en maak kans op vier kaartjes voor deze familiefilm die sinds vorige week in de bioscoop te zien is. 

Familiefilm

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  Regie: Chris Renaud, Jonathan del Val. Hoofdrollen: Patton Oswalt en Kevin Hart

Met een kinderdoelgroep wil je een plot het liefst kort en krachtig zien; de concentratiespanne van veel kleintjes is immers beperkt. Dat deze geliefde huisdieren na hun ‘filmdebuut’ uit 2016 dit keer afgezonderd van elkaar avonturen beleven, vraagt wel erg veel van de jongste kijker.

Anderzijds heeft de animatiestudio, ook verantwoordelijk voor Despicable Me en Sing, de humorelementen wel goed uitgevoerd. Zo worden volwassenen getrakteerd op woordgrappen en komische (pop)cultuurverwijzingen en kunnen jonge bezoekers schateren om slapstickelementen.

Terriër Max ziet de komst van een baby in zijn huishouden aanvankelijk met argusogen aan; de wereld is veel te gevaarlijk voor zo’n kleintje. Tijdens een gezinsvakantie op de boerderij wordt de stadse viervoeter gedwongen zijn hondeninstincten op te diepen. Thuis probeert buurvrouw Gidget Max’ lievelingsbal uit kattenklauwen te redden en trekt het zichzelf overschreeuwende konijn Snowball er met een stoere hondenvriendin op uit om een circustijger te redden. Huisdierengeheimen 2 wordt zowel in de originele, Engelstalige als in de Nederlandstalige versie uitgebracht.

Win vier kaartjes en leuke extra's door mee te doen met onderstaande prijsvraag