Volledig scherm
Presentator Rik van de Westelaken en Sarah Chronis. © Instagram Sarah Chronis

Winnares Sarah Chronis 'doet weer mee' aan Wie is de Mol?

Sarah Chronis heeft nog geen genoeg van Wie is de Mol?. Nadat de actrice het vorige seizoen won, keert ze in de aankomende reeks terug als kandidatenbegeleider. Dat onthulde Sarah vandaag op Instagram.

De actrice deelde een foto van zichzelf en presentator Rik van de Westelaken. ‘Raad eens wie er ook in China was’, schreef ze erbij. Een woordvoerder van AvroTros laat weten dat Sarah inderdaad de kandidaten heeft bijgestaan tijdens de opnames in China. Het is voor het eerst dat een oud-deelnemer die rol heeft.

De twintigste reeks van Wie is de Mol? is vanaf 11 januari te zien op NPO 1. Voormalig profvoetballer Nathan Rutjes, presentatrice Anita Witzier, zanger Rob Dekay, modeontwerper Claes Iversen, 24 Kitchen-presentatrice Miljuschka Witzenhausen, cabaretier Johan Goossens, acteur Buddy Vedder, SBS-presentatrice Leonie ter Braak en actrice Tina de Bruin doen mee. Deze site mocht ook een kandidaat onthullen, dat zie je in onderstaande video:

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6008 stemmen