Volledig scherm
De Nederlandse rockband Within Temptation met leadzangeres Sharon den Adel.

Within Temptation en Evanescence samen op tournee

Voor het eerst in hun carrière gaan Within Temptation en Evanescence samen op tournee. De bands gaan in april 2020 op tournee langs twaalf grote zalen in Europa. De laatste show vindt op 21 april plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam, heeft concertorganisator MOJO vandaag bekendgemaakt.

,,Within Temptation en Evanescence hebben veel gemeen en bovenal delen we dezelfde passie voor wat we het liefst doen: zingen", zegt Sharon den Adel, de zangeres van het Nederlandse Within Temptation. Ze kijkt enorm uit naar de tournee, vertelt ze. Voor Amy Lee, zangeres van het Amerikaanse Evanescence, gaat een langgekoesterde wens in vervulling. ,,Ik kan niet wachten om Sharons prachtige stem iedere avond te horen."

Beide bands hebben hun sporen verdiend. Within Temptation heeft meer dan 3,5 miljoen albums verkocht, Evanescence sleepte onder meer tweemaal een Grammy in de wacht.

De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag om 10.00 uur.

Volledig scherm
Amy Lee van Evanescence. © AP
  1. Bijna 5000 mensen bellen over eenzaamheid na uitzending Omroep Max

    Bijna 5000 mensen bellen over eenzaam­heid na uitzending Omroep Max

    De live-uitzending van Een tegen Eenzaamheid, woensdag bij Omroep Max, heeft een flinke impact gehad. Bijna 5000 mensen besloten in anderhalf uur tijd de telefoon te pakken en te bellen naar het belpanel. Het was zelfs zo druk dat niet iedereen erdoor kwam en contact kreeg. De gesprekken zorgden voor heftige, ontroerende en soms ook hoopvolle verhalen, zo vertelt Dorine Kettenes van de Luisterlijn. ,,Een man belde op dat hij wel een maatje wilde zijn.”

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (56%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (44%)
13290 stemmen