Volledig scherm
© Instagram Xelly Cabau van Kasbergen

Xelly Cabau van Kasbergen in verwachting van eerste kindje

Xelly Cabau van Kasbergen, het 30-jarige zusje van Yolanthe, is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakt de visagiste vandaag bekend op Instagram. ,,Wij voelen ons zo gelukkig en gezegend. Onbeschrijfelijk! YES WE ARE EXPECTING!", laat de brunette apetrots weten.

Het is een feestelijk jaar voor Xelly, die onder meer voor haar zus Yolanthe, Sylvie Meis en Danie Bles werkt. In april werd ze al ten huwelijk gevraagd, en nu blijkt ook dat de liefde tussen Xelly en haar verloofde Beer Muller wordt bezegeld met een kleine.

,,Ik kan niet eens beschrijven hoe ik me voel, dat wij een baby mogen hebben en dat met de liefde van mijn leven", aldus de dolgelukkige visagiste. Het is nog niet duidelijk wanneer ze is uitgerekend.

Xelly en Beer zijn al ruim tien jaar een stelletje.

Een foto die is geplaatst door null (@xellycvk) op

  1. Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interactief survivalprogramma

    Keihard rennen of stilstaan? Netflix komt met interac­tief survival­pro­gram­ma

    Streamingdienst Netflix komt met acht afleveringen van een survivalprogramma waarin kijkers op interactieve wijze zelf het verloop van hun barre tocht door de wildernis kunnen bepalen. Het gaat om de reeks You vs. Wild van de Britse avonturier en bergbeklimmer Bear Grylls (44). Hij legt alle moeilijke beslissingen letterlijk in de handen van kijkers zoals ‘blijven stilstaan’ of ‘rennen’ en ‘voorzichtig kruipen’ of juist ‘rechtop lopen’.