Xess Xava bij zijn oma.
Volledig scherm
Xess Xava bij zijn oma. © Instagram Stories Yolanthe Cabau

Xess Xava steekt samen met Yolanthe zieke oma hart onder de riem

Yolanthe Cabau heeft vandaag vertederende beelden gedeeld op haar Instagram. Zoontje Xess Xava ging met een ballon langs bij oma Sylvia Sneijder, die in het ziekenhuis ligt met een longtumor.

 1. Ilja Gort over leven in Frankrijk: ‘Die Franse ober vindt eigenlijk dat jij hém moet bedienen’
  PREMIUM

  Ilja Gort over leven in Frankrijk: ‘Die Franse ober vindt eigenlijk dat jij hém moet bedienen’

  Hij klom op van een jongen die alleen maar wilde drummen tot kasteelheer, wijnboer, schrijver en televisiemaker. En alles op eigen kompas. Selfmade man Ilja Gort (71) onderzocht alles en behield het goede. ‘Toen ik met dope ophield, kwam de drank, maar daar word je bezopen van. Van lsd kreeg je rare hallucinaties, dus dat liet ik liggen. Toen kwam ik erachter dat wijn mijn stuff was.’
 2. Oranjes vrolijk tijdens fotosessie: ‘Alleen jammer dat de koning weer zijn tropenpakje draagt’
  update/met video

  Oranjes vrolijk tijdens fotosessie: ‘Alleen jammer dat de koning weer zijn tropenpak­je draagt’

  De zomerfotosessie van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane vond vanmiddag plaats in de achtervestibule van Paleis Noordeinde. Op verschillende foto's die zijn vrijgegeven door de Nederlandse persbureau's is een stralend gezin te zien. Wat de kledingkeuze betreft: modedeskundige en royalty-expert Josine Droogendijk is enthousiast over de dames, maar ze kraakt het ‘tropenpakje’ van onze koning.