Yasmin is klaar voor haar nieuwe ‘rol’ als vrijgezel
Volledig scherm
Yasmin is klaar voor haar nieuwe ‘rol’ als vrijgezel © Screenshot RTL

Yasmin leeft op in nieuwe ‘rol’ als vrijgezel en neemt het ervan

Temptation IslandHet was voor de koppels en verleiders in Temptation Island VIPS vanavond even bijkomen na het vertrek van Channah en Quentin. Ze hadden het nieuws van de zwangerschap van Channah nog maar net verwerkt, of een nieuw koppel deed zijn intrede in de villa's. Maar waar Shirley bijdraaide na haar boze uitspraken tijdens het kampvuur, voegde Yasmin juist de daad bij het woord. Zij was klaar met Thomas en bezegelde dat met een heftige zoen met verleider Stuwey.

  1. Nieuwe gebarentolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Nieuwe gebaren­tolk doet een ‘Irmaatje’ bij uitbeelden ‘kip zonder kop’

    Gebarentolk Irma Sluis (48) veroverde de harten van vele Nederlanders door vol overgave het woord ‘hamsteren’ te tolken, maar in haar afwezigheid maakt opvolgster Corline Koolhof ook indruk. Zij deed vanavond op enigszins hilarische wijze een ‘kip zonder kop’ na. ‘Is die kip zonder kop er nu bewust in geschreven om de huidige gebarentolk een Irmaatje te laten doen?’ luidde een van de vele tweets.
  2. Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na coming-out: ‘Ik ben zo trots op je’

    Lady Gaga stuurde Nikkie de Jager berichtje na co­ming-out: ‘Ik ben zo trots op je’

    Nikkie de Jager, wereldberoemd als NikkieTutorials, kreeg na haar coming-out als transgender in januari persoonlijk bericht van niemand minder dan Lady Gaga. De superster, die al eens in een make-upvideo van de YouTube-ster verscheen, stuurde haar een berichtje dat ze ontzettend trots op haar was. Het gesprek nam daarna nogal een ongemakkelijke vorm aan, zo onthult Nikkie vandaag in haar nieuwste video.