Wesley Sneijder met Yolanthe en de kinderen Xess Xava en Jessey.
Volledig scherm
Wesley Sneijder met Yolanthe en de kinderen Xess Xava en Jessey. © ANP

Yo en Wes midden in adoptietraject: 'wachten op belletje'

kinderwensAls klein meisje droomde ze er al van: een kindje adopteren. Voor Yolanthe Sneijder-Cabau (33) lijkt die wens steeds dichterbij te komen. Ze is samen met haar echtgenoot Wesley Sneijder aan een langdurig adoptietraject begonnen.

 1. Fred van Leer tot tranen geroerd als Boele (12) zegt dat hij op jongens valt: ‘Dit gaat jou veel opleveren’

  Fred van Leer tot tranen geroerd als Boele (12) zegt dat hij op jongens valt: ‘Dit gaat jou veel opleveren’

  785.000 kijkers zagen gisteravond hoe Fred van Leer tot tranen werd geroerd door de eerlijkheid van Boele (12) in de juniorversie van I can see your voice. De jonge zanger vertelde op het podium trots dat hij op jongens valt, terwijl presentator Carlo Boszhard dat bijvoorbeeld pas op zijn 22ste durfde te zeggen. ,,Dit gaat jou heel veel opleveren’’, zei een emotionele Fred.
 2. Schooljuf van Sneijder: Wes blijft altijd een kind van Ondiep
  PREMIUM

  Schooljuf van Sneijder: Wes blijft altijd een kind van Ondiep

  Nergens is Wesley Sneijder zo geliefd als in zijn oude wijk Ondiep. Vier bussen met voetballers van DHSC rijden vanavond naar Amsterdam om ‘Wes’ nog één keer in het shirt van Oranje te zien spelen. Zijn oude schooljuf Bianca Lodder van de Boemerang zit donderdagavond voor de buis. Het contact met haar ‘ouwe boefie’ is na ruim 25 jaar niet verloren gegaan. ,,Als Wes straks niet meer in Oranje speelt, vind ik er niks meer aan.’’