Volledig scherm
Yolanthe kan niet wachten tot de opening van haar club op Ibiza. © Brunopress

Yo uitbundig om XaXa en Carolien heeft oplossing voor wallen

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekende Nederlanders en celebrities. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Liefde op het water

Froukje de Both en haar vriend Niek van der Bruggen vermaken zich met dit warme weer op het water. Met beiden een hippe zonnebril op de neus en een donkerblauw petje matchen ze helemaal.

❤️

Een foto die is geplaatst door null (@) op

De fittie van Muckepuk

Muck, het zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema, is nog maar 1 jaar oud maar heeft nu al een heuse fittie achter de rug. Zowel het ventje als zijn neefje zijn fan van een knalroze kinderwagentje waarin hondje Snoet zit. Wie wint de battle?

Blondie in Barcelona

Bridget Maasland houdt vandaag extra veel van haar leven. Vanuit Barcelona laat de blonde presentatrice los dat ze Hollywoodster Ryan Gosling heeft gesproken. Dat tovert een mysterieuze glimlach op haar gezicht.

'Hoera' voor Douwe

Bassist Jeroen maakte voor zijn vriend en singer-songwriter Douwe Bob een hysterische foto van Douwe als 50-jarige. ,,Slow down'', zette hij erbij. Douwes oordeel? ,,Een meesterwerk."

Een meesterwerk van @jeroen_overman

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Carolien is op

De hoogzwangere Carolien Spoor is helemaal klaar met slapeloze nachten. Naast dat haar kindje haar mama flink wakker houdt, is het 's nachts ook nog eens snikheet. Caro's oplossing: een ochtendmaskertje. Ze kijkt ook uit naar een zogenoemd spa-tripje.

Yo werkt hard op Ibiza

Yolanthe kan niet wachten tot morgen als haar 'nieuwe liefde' restaurant XaXa opent op het zonnige Ibiza. Yo werkte dag en nacht om de horecagelegenheid van haar en Wes tot in de puntjes te stylen. Het dessert belooft alvast veel goeds.

Voetjes in het zand

André Hazes en zijn Monique hebben een wel heel bijzonder restaurantje ontdekt op Aruba. De naam Barefoot Restaurant zegt genoeg.

Wat een leuk, gezellig plekje om te eten met je blote voetjes in het zand 🐚 #barefoot

Een foto die is geplaatst door null (@) op