Volledig scherm
© bruno

Yolanthe bevalt van kerngezonde jongen Xess

UpdateVoetbalvrouw Yolanthe Sneijder-Cabau (30) is bevallen van haar eerste kindje. Yo en haar man topvoetballer Wesley Sneijder (31) zijn ouders geworden van een kerngezond jongetje. Hij luistert naar de naam Xess Xava weegt 3.500 gram is 52 centimeter lang, zo bevestigt zijn manager aan het AD. Naar zijn geboorte keken de twee erg lang uit, omdat Yolanthe, die in Istanbul beviel, moeite had met zwanger worden.

Xenia belt met Turkije.
Volledig scherm
Xenia belt met Turkije. © AD

Yolanthe is op natuurlijke wijze bevallen op de uitgerekende datum, 15 oktober. ,,Alles gaat goed. Wesley is door het dolle'', aldus manager Xenia Kasper. Ze heeft de voetbalvrouw nog niet persoonlijk gesproken maar laat weten dat Wesley en haar familie bij haar zijn. ,,Ze voelt zich goed en gelukkig.''

Het zusje van Yolanthe, visagiste Xelly, pakte maandagmiddag met haar vriend, reclameman Beer Muller, het vliegtuig om Yolanthe bij te staan. De brunette moest begin dit jaar een operatie aan haar eierstokken ondergaan om haar kinderwens in vervulling te laten gaan. Ook kreeg Yolanthe een hormoonbehandeling.

Wesley, die onder contract staat bij het Turkse Galatasaray, heeft al een zoon uit een eerder huwelijk. Met Ramona Streekstra kreeg hij Jessey (9).

Volledig scherm
© ad/bruno/anp/mc