Yolanthe en Wesley willen kindje adopteren

Yolanthe Sneijder-Cabau (31) en Wesley Sneijder (32) maken zich op voor gezinsuitbreiding. De presentatrice, actrice en voetbalvrouw zegt in een interview met Beau Monde dat ze een kindje willen adopteren.

De Spaanse schone die vanaf 1 maart met het programma Reunited op televisie is, waarin ze familieleden, geliefden en vrienden herenigt, weet het zeker: ,,Ons gezin zal zich sowieso uitbreiden. Een Spaanse keuken vol met vier of vijf kinderen lijkt me geweldig.”

Dat Yolanthe en Wesley graag nog meer kinderen willen is geen geheim, die wens hebben beiden meermaals uitgesproken. Mochten er geen kinderen meer bijkomen dan is Yolanthe ook ‘erg blij en erg dankbaar’ met wat ze heeft. ,,Een gezin. Dat is altijd mijn grootste wens geweest, mijn leven lang. Dat die is uitgekomen, motiveert me alleen maar meer om het leven van anderen ook iets mooier te maken.”

Rummikubben

Met foto's van haar eerste zwangerschap en cryptische afbeeldingen leek Yolanthe de afgelopen tijd te hinten op de komst van een tweede kindje, maar dat ontkende ze vervolgens stellig. Tijdens haar vorige zwangerschap hielden Yolanthe en Wesley langere tijd bewust stil dat er een kleintje op komst was. Reden daarvoor was dat Yolanthe moeilijk zwanger kon worden. Dankzij hormoonbehandelingen en een operatie aan de eierstokken lukte het uiteindelijk toch.

De actrice-voetbalvrouw, die naar eigen zeggen thuis gewoon zit te Rummikubben, sluit ook niet uit dat ze Turkije verlaat. ,,Op een dag komen we wel terug hoor, Nederland zit in mijn hart.”