Volledig scherm
Yolanthe Sneijder-Cabau. © BrunoPress/Patrick van Emst

Yolanthe en zus Rebecca begraven de strijdbijl

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca 'gaan weer leuke dingen doen'. De twee hadden lange tijd geen contact vanwege onenigheid over de erfenis van hun in 2007 overleden vader. Twee maanden geleden vloog Rebecca naar Yolanthe in Istanbul, om alles uit te praten. ,,Het is moedig dat Rebecca deze stap heeft gezet", vindt Yolanthe.

,,We zetten een streep onder het verleden en gaan met elkaar weer leuke dingen doen", zegt Yolanthe in De Telegraaf. ,,Het voelt goed dat we weer met elkaar omgaan. Rebecca heeft uiteindelijk het initiatief genomen om naar Istanbul te komen."

De zus van Yolanthe heeft 'haar excuses gemaakt en laat weten dat dit nooit had mogen gebeuren'. ,,Ze heeft verteld dat ze de familie heel erg mist en dat ze hoopt dat we haar kunnen vergeven." En dat gebeurde.

Xess Xava

In Istanbul maakte Rebecca voor het eerst kennis met Xess Xava, het in oktober 2015 geboren zoontje van Yolanthe en Wesley. ,,Het was de eerste keer dat ze Xess in haar armen sloot. Dat deed wel wat met mij. Maar ook tussen Rebecca en Xess."

Inmiddels hebben de zussen weer geregeld contact. "We hebben elkaar alweer een aantal keren gesproken en het is goed. Het is fijn om deze periode af te sluiten."

Poll

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

Wat is het beste WK-strijdlied voor de Oranje Leeuwinnen?

  • Jan Smit & John de Bever - Wij zijn Nederland (54%)
  • Maan - Ik kom eraan (15%)
  • André Hazes - Wij zijn Oranje (20%)
  • Claudia de Breij - Zie die Leeuwinnen (7%)
  • Bureau Sport - 11 Voetbalvrouwen (4%)
25058 stemmen