Volledig scherm
© BRUNO PRESS

Yolanthe in loeistrak glitterpakje en Ryanne viert oud en nieuw op bed

OliebollenbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Met vandaag natuurlijk speciale aandacht voor oliebollen en nieuwjaarswensen. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Een duidelijke boodschap van een koortsige Elle Bandita (echte naam Ryanne van Dorst): ‘vier vanavond maar zonder mij'.

Actrice Stijn Fransen bijt zich letterlijk in haar champagneglas vast.

Een emotionele avond voor Chantal Bles en Robert Doornbos, die dankbaar zijn dat hun dochtertje Jada, die lang in het ziekenhuis verbleef, bij hen is.

Shane Kluivert loopt in Kaapstad van top tot teen gestyled, inclusief okergeel strikje, rond.

Ali B heeft in Dubai de verkleedkist geopend en hoopt meer uit zichzelf te halen.

Ellemieke Vermolen en haar man Sergio Herman zijn in Kaapstad omringd door liefde, onder meer door het gezelschap van Zuid-Afrika-liefhebber Gordon en Patrick en Rossana Kluivert.

Yolanthe Sneijder Cabau gaat superstrak het jaar uit in een glitterpakje waarin ze geen oliebol kan eten.

Marlijn Weerdenburg pakt vork en mes erbij om 2019 op te vreten.

De familie Sneijder wenst hun miljoenen fans vanuit het zonnige Dubai een standaard happy new year.

Voor zangeres Sharon Doorson is de geboorte van haar mixed beauty Maliya het beste van de rest van haar leven.

Rik van de Westelaken blijkt een trotse presentator van Wie is de Mol?, de serie die vanaf 5 januari Molloten weer aan de bank gekluisterd houdt.

Wetenschapper Diederik Jekel zit met Jon Karthaus in Hollywood, waar de regisseur hem mijmerend vastlegde.

Chantal Janzen is klaar met de ‘best nine’-foto's die haar instagramtijdlijn overspoelen. Liever spreekt ze van haar best six.

Douwe Bob heeft een geweldige tijd in het Indiase Goa. Zijn beste wensen-filmpje maakte hij zelf, zijn kersverse vriendin Anouk is niet op de beelden te vinden.

Miljuschka Witzenhausen komt binnenkort met een mededeling waarom ze staat te trappelen het nieuwe jaar in te luiden. Hint ze hier op een stap in haar carrière of misschien een liefdesbaby met haar vriend Philip?

Eva Jinek komt chronisch te laat, vriendlief Dexter juist altijd te vroeg. Haar goede voornemen voor 2019: daar tussenin gaan zitten, zodat ze voortaan een minuut of drie te vroeg - en dus op tijd - is.

Frans Bauer heeft flink ingeslagen in China voor vanavond.

Georgina Verbaan heeft een jaarwisseling vol haarballen in plaats van oliebollen.

Roxeanne Hazes blikt terug op een bewogen jaar met 'genoeg ups, maar helaas ook een hoop downs’. Ze hoopt in 2019 iedereen te verrassen met nieuwe muziek.

Guus Meeuwis heeft er al een drukke ochtend op zitten. Het is familietraditie om zelf oliebollen te bakken.

Voor Jan Smit is de jaarwisseling overdag al 'n groot feest: hij viert zijn 33ste verjaardag in de woestijn van Abu Dhabi en klinkt vanavond op een prachtig 2019.

En ook voor Marly van der Velden is oudejaarsdag extra feestelijk, want haar vriend Mike is jarig. Maar hoe oud hij is geworden, daar zwijgen ze mysterieus genoeg over.

Chantal Janzen kan 2019 niet beginnen zonder nog even op 2018 terug te blikken. Het jaar waarin ze voor de tweede keer moeder werd, ofwel een Bobby good year

Lieke van Lexmond bereidt zich alvast voor op haar nieuwjaarsduik. Al speelt ze wel een beetje vals, in de warme wateren van Mauritius.

Angela Schijf is benieuwd naar wat 2019 haar gaat brengen. Ze is in ieder geval zeer trots op haar man én op hun meisjes die durven te luisteren naar hun hart.

Gwen van Poorten klinkt op het nieuwe jaar met een wijze les: spring niét in een rokje van een berg af.

Geen champagne voor Nikkie Plessen, maar een verse kokosnoot. Je moet toch wat als je oud en nieuw viert in Dubai.

Daphne Deckers geniet van de laatste zonsopgang van 2018 in Marbella.