ANP/Kippa
Volledig scherm
© ANP/Kippa

'Yolanthe is even helemaal klaar met sociale media'

Yolanthe Sneijer-Cabau (29) heeft volgens haar manager Xenia Kasper bewust al bijna veertien dagen niets van zich laten horen op sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. ,,Ze was er even helemaal klaar mee, omdat Turkse en Nederlandse media een kennelijk onbedwingbare neiging hebben de kleinste mededelingen over haar privéleven op te blazen tot ongekende proporties'', vertelt ze aan het AD.

 1. Yolanthe mept er driftig op los in Turkse politiefilm
  Play
  Video

  Yolanthe mept er driftig op los in Turkse politie­film

  Yolanthe Sneijder-Cabau speelt een wel heel prominente hoofdrol in de nieuwe Turkse filmkomedie Polis Akademisi Alaturka. In de trailer die de filmmaatschappij heeft vrijgegeven deelt de 29-jarige actrice annex voetbalvrouw schijnbaar zonder enige moeite de nodige rake karatetrappen uit. Ook is te horen dat de brunette, die al een tijdje samen met manlief Wesley in Istanboel woont, inmiddels een aardig mondje Turks spreekt.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.