Volledig scherm
Yolanthe Cabau. © ANP Kippa

Yolanthe open over de liefde, Jan is de nieuwe James Bond

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Jan Kooijman stelt zichzelf vandaag voor als iemand anders: ‘Bond, Jan Bond.’

Yolanthe Cabau laat niet veel los over haar liefdesleven sinds haar breuk met Wesley Sneijder, maar voor het blad Beau Monde maakt ze een uitzondering.

Met het inlevingsvermogen van Jennifer Hoffman is in ieder geval niets mis. De actrice geniet, in een ‘wegrestaurant’, van haar maaltijd.

Anna Nooshin deelt nog eens haar look van gisteravond in Holland’s Next Topmodel en vraagt wat de kijkers van de aflevering vonden.

Na een zomer met heel veel zon, vond Estelle Cruijff het tijd voor een bezoekje aan de Amstelzijde Kliniek. Ze bedankt haar dokter voor de goede zorgen.

Guus, het Friese paard dat onlangs aan Kluijvers gezin is toegevoegd, komt in ieder geval geen aandacht te kort. Presentatrice Nicolette gaat er zelfs Fries van spreken. ‘Ik hâld fan dy’, schrijft ze.

Klaasje Meijer was toe aan wat rust. De K3-zangeres genoot daarom volop van het uitzicht op het strand.

Carice van Houten timmert aan de weg als influencer nu Game of Thrones is afgelopen.

Gordon stevent beetje bij beetje op zijn doel af om gezond en sterk te worden nadat hij afgelopen zomer afkickte.

André Hazes en Monique Westenberg duiken tijdens hun vakantie op Bonaire met hun dierenvriendjes in het water. 

Victoria Koblenko dagdroomde al tijden van een ballonvlucht en kreeg er ‘ineens’ één in haar schoot geworpen. Magisch, vindt ze.

Paul de Leeuw geeft zichzelf een schouderklopje, want het is hem helemaal in zijn uppie gelukt om een krabpaal in elkaar te zetten.

Feest in huize Bauer, zoon Jan is 17 geworden!

Bas Smit, de man van presentatrice Nicolette van Dam, lacht graag om andere mensen als ze onderuit gaan. Noem het karma, zo je wilt...

Jan Smit kan wel een likje make-up gebruiken op de vroege ochtend.

Ronnie Flex probeert zijn dochtertje Nori te bewegen om een hapje fijngemalen voedsel te nemen.